Three Level Power – Ranking 2013

Η Three Level Power ολοκλήρωσε το αγωνιστικό της πρόγραμμα για το 2013, όπως ακριβώς το είχε προκυρήξει και ανακοίνωσε την βαθμολογία της σειράς αγώνων της.

Στους άντρες είχαμε κυριαρχία της Athens Triathlon Team με τον Γιάννη Ψαρέλη στην πρώτη θέση και τον Δημήτρη Θωμά στην Δεύτερη.

Πιο αναλυτικά :

 • Γιάννης Ψαρέλης – 999 βαθμούς
 • Δημήτρης Θωμάς – 938
 • Στέφαν Βάγκνερ – 820

Ο Γιάννης Ψαρέλης συμμετείχε σε όλους τους αγώνες της Three Level Power με εξαίρεση τον αγώνα στα Χανιά έχοντας τις εξής θέσεις :

 • Σχινιάς- Δίαθλο – 3η θέση στη γενική κατάταξη
 • Ναύπλιο – 3η θέση στη γενική κατάταξη
 • Αστρος – 2η θέση στη γενική κατάταξη
 • Καλαμάτα – 2η θέση στη γενική κατάταξη
 • Σχινιάς- Τρίαθλο – 1η θέση στη γενική κατάταξη

O Γιάννης μας δήλωσε :

«Από το 1990 που ξεκίνησα το τρίαθλο πάντοτε είχα ως στόχο να είμαι σε καλά αγωνιστικά επίπεδα  σε όλη την αγωνιστική σαιζόν από τον Απρίλιο/ Μάιο έως και τον Οκτώβριο.

Αυτό που πάντοτε έλλειπε στην Ελλάδα ήταν να υπάρχουν αρκετοί αγώνες Τρίαθλου καλά κατανεμημένοι μέσα στην αγωνιστική χρονιά. Ενας Τριαθλητής είναι χρήσιμο, έως και απαραίτητο να τρέχει 10-12 αγώνες τον χρόνο.

Η ύπαρξη εταιρειών όπως η Three Level Power προσφέρει ανάπτυξη στο άθλημα και εξυπηρετεί την ανάγκη του κάθε αθλητή για αγώνες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Three Level Power που έβγαλαν όλο το καλεντάρι που είχαν ανακοινώσει και κυρίως που συνεχώς βελτιώνονται σε όλους τους τομείς. Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον συναθλητή μου Δημήτρη Θωμά για την αγωνιστικότητά του».

Στις γυναίκες οι 3 πρώτες στην βαθμολογία ήταν :

 • Παπαδοπούλου Γεωργία -858 βαθμούς
 • Γιαννή Αγγελική -698
 • Ματζουνέα Καλλιόπη – 683

Οι νικητές  & νικήτριες θα λάβουν δώρα από την Three Level Power όπως : wetsuits, παπούτσια ποδηλασίας κουμπωτά, σέλλες ποδηλάτου, είδη περιποίησης σώματος για αθλητές κ.λπ.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)