Aquaman Cell Gold “Μηδενική κατακράτηση νερού”

Aquaman Cell Gold– Μηδενική κατακράτηση νερού

Το Gold Cell είναι ένα υψηλής τεχνολογίας wetsuit με υψηλή απόδοση και θα σας κρατήσει πιο ζεστό. Αυτό το μοντέλο είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία μεταλλικών κυττάρων (Metal Cells)  – νεοπρέν στο εσωτερικό και εξωτερικό- τα οποία επεξεργάζονται με το SCS για να το κάνει εξαιρετικά λείο όταν βρίσκεται σε άμεση επαφή με το δέρμα και το νερό. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι το νεοπρένιο παραμένει πολύ κοντά στο δέρμα και πρακτικά δεν επιτρέπει καθόλου στο νερό να εισχωρήσει στο εσωτρικό του wetsuit. Σε συνέχεια του παραπάνω το σώμα σας έχει μικρότερη απώλεια θερμότητας και έτσι διατηρείται πιο ζεστό.

Τα παρακάτω έχουν γίνει με δύο στρώματα του Yamamoto GIGA # 40 δίνοντάς του μια πολύ καλή σχέση ποιότητας / τιμής.

Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για τους αθλητές τριάθλου που αναζητά απόδοση και ζεστασιά. Θα αγαπήσετε την ευελιξία, την άνεση, την ελαφριά αίσθηση, τη ζεστασιά στο κρύο νερό χάρη στην τεχνολογία Metal Cell και φυσικά τον εύκολο και γρήγορο τρόπο που θα το βγάλετε στην Τ1.

Οι ώμοι του Gold Cell είναι κατασκευασμένοι από GIGA # 40 για να επιτρέπουν τη μέγιστη ευελιξία για εντελώς ελεύθερη κίνηση. Οι βραχίονες έχουν το “Aero Design Propeller” για να παρέχουν καλύτερη πρόσληψη νερού κατά τη διάρκεια της φάσης προώθησης.

Το κολάρο, κατασκευασμένο από GIGA # 40, έχει ένα νέο “περιστρεφόμενο κολάρο” το οποίο τοποθετεί το μπροστινό μέρος του περιλαίμιου κατά 20 μοίρες και είναι 2cm πιο χαμηλά επιτρέποντας μεγαλύτερη άνεση και μειώνοντας την είσοδο νερού μέσω του περιλαίμιου.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το Σύστημα Flash στο πίσω μέρος του λαιμού για να αποφευχθεί η φθορά και να βοηθήσετε στο άνοιγμα του φερμουάρ. Όπως τα περισσότερα μοντέλα Aquaman, το φερμουάρ στο πίσω μέρος ανοίγει από κάτω προς τα επάνω.

Μεγαλύτερο Velcro πίσω από το λαιμό επιτρέπει να κλείνει πιο εύκολα

Ρυθμιζόμενος έλεγχος ισχίων : H Aquaman έχει προσθέσει ένα πάνελ από καουτσούκ Dome στα ισχία για να σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη άνωση και να ισορροπήσετε όταν βρίσκεστε στο πλάι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Σύστημα Flash

 • Πιο χαμηλή σχεδίαση κολάρου

 • Σύστημα γρήγορου ανοίγματος (Express System Opening)

 • Κολλάρο ελεύθερο από τριβές

 • Ευέλικτο φερμουάρ

 • Σύστημα προπέλας στους βραχίονες

 • Flexor

 • Πολύ εύκαμπτοι καρποί

 • Μεγεθολόγιο προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά ανδρών και γυναικών

 • Πάχος: 4,5 χιλιοστά Στήθος και πόδια

 • Πάχος: 3mm Ωμοπλάτες

 • Πάχος: 1.5-2mm μανίκια / ώμους

Διανομή – Πωλήσεις : Triathlon Lab

Υπεύθυνος Πωλήσεων -Γιάννης Ψαρέλης – Κινητό 6937170260

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)