Πρώτη (1η) Θέση για τον Παναγιώτη Δημόπουλο και στο Energy Triathlon στον Κάλαμο.

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος ήταν ο νικητής στον αγώνα  Τριάθλου Sprint  που έλαβε χώρα την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στον Κάλαμο Ωρωπού.

Ο Παναγιώτης έχει ξεκινήσει την χρονιά του με νίκες στον αγώνα Τρεξίματος 5χλμ στο Λυκαβηττό  (Μάρτιος) και στις αρχές Απριλίου κέρδισε και τον αγώνα Τριάθλου sprint που έγινε στο Σχινιά.

Την Κυριακή -παρότι είχε μία ατυχία καθώς βγαίνοντας από τη Ζώνη Αλλαγών του βγήκε η αλυσίδα και έχασε 30″ μέχρι να ξεκινήσει  πάλι να ποδηλατεί – κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα κατανέμοντας σωστά τις δυνάμεις του και ελέγχοντας το ρυθμό σε όλα τα αθλήματα.

Ο προπονητής του Γιάννης Ψαρέλης αναφερόμενος στον Παναγιώτη μας είπε: “Είμαστε πολύ τυχεροί που ο Παναγιώτης προπονείται μαζί μας στην Athens Triathlon Team. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, πολύ ευγενικός με όλους και πρόθυμος να βοηθήσει τους συναθλητές του. Παρότι, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να αφιερώσει στην προπόνησή του τις ώρες που θα θέλαμε έχει καταφέρει να βελτιώνεται συνεχώς και να κερδίζει αγώνες καθώς διαθέτει αυτό που λέμε εμείς οι προπονητές υψηλή  “Αθλητική Εφυία”. Εχει ήδη αποκτήσει σημαντικά προπονητική εμπειρία καθώς έχει την επίβλεψη αθλητών τρεξίματος και κολύμβησης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επενδύει συνεχώς χρόνο και προσπάθεια πέρα από το γίνεται καλύτερος αθλητής στην προπονητική του εξέλιξη. Είμαστε πολύ περήφανοι γι όσα έχει πετύχει και είμαστε σίγουροι ότι τόσο αθλητικά όσο και προπονητικά θα έχει πολλές επιτυχίες.”

Στην αθλητική του προσπάθεια τον Παναγιώτη υποστηρίζουν συστηματικά η  εταιρεία αυτοκινήτων Ισμαήλος ΑΕ, η Bionat με τα φυτικά συμπληρώματα Terranova, η  εταιρεία με τα κολυμβητικά Zone 3 και το κατάστημα ένδυσης Tally Weijl στην  Ερμού στο κέντρο της Αθήνας”.

Μπορείτε να τρέξετε και να γυμναστείτε υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Δημόπουλου κάθε Τρίτη και Πέμπτη πρωί 8:00 με 10:00 (στο κέντρο πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ) στο πρόγραμμα το οποίο υλοποιεί ο ΜΚΟ “Αναγέννηση και Πρόοδος” καθώς και κάθε Δευτέρα απόγευμα στο πρόγραμμα της Nike στο κέντρο της Αθήνας.

Για όσους ασχολούνται με την κολύμβηση μπορείτε να βελτιώσετε την τεχνική σας κάνοντας προπόνηση με τoν Παναγιώτη σε ένα από κορυφαία γυμναστήρια της Αθήνας,το Holmes στη Γλυφάδα.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)