Αγώνες Τρεξίματος : Piraeus Street Relays

Συνεχίζονται οι εγγραφές σε επτά σημεία του Πειραιά

 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 11/11, όμως όσοι επιθυμούν να φτιάξουν τετράδες ή και δυάδες για να συμμετάσχουν στους αγώνες τρεξίματος  Piraeus Street Relays, μπορούν να το κάνουν με επί τόπου εγγραφές σε επτά διαφορετικά σημεία του Πειραιά και όμορων Δήμων:

 

– Από την Τετάρτη 12/11 (10:00-15:00) και κάθε μέρα έως την Παρασκευή τις ίδιες ώρες 10:00-15:00, μπορεί ο καθένας να εγγραφή της ομάδας του στο Γραφείο Αγάπης και Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά, στο ισόγειο του Δημαρχείου.

 

– Επίσης, σεε εξέλιξη βρίσκεται και η δημιουργία της Novasports Running Team με ομάδες που εγγράφονται σε πέντε καταστήματα Forthnet:

– Κερατσίνι, Λεωφόρος Δημοκρατίας 49, Τηλ. 2110111956

– Κορυδαλλός, Γρ. Λαμπράκη 153, Τηλ. 2104949340

– Νίκαια, Πέτρου Ράλλη 236, Τηλ. 2121006673

– Παλαιό Φάληρο, Αγίου Αλεξάνδρου 15, 2109889960

– Πειραιάς, Βασ. Γεωργίου Α’ & Ανδρούτσου 143, Τηλ. 2110111035

 

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες 30 ομάδες για τις σκυταλοδρομίες  τρεξίματος 4×2500μ. θα έχουν δωρεάν εγγραφή. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες δωρεάν εγγραφές, που αναμένεται να εξαντληθούν σύντομα.

 

– Από το απόγευμα της Πέμπτης 13/11 (16:00-20:00), την Παρασκευή 14/11 (10:00-20:00) και το Σάββατο 15/11 (10:00-20:00), εγγραφές θα γίνονται και στη γραμματεία των  αγώνων τρεξίματος Piraeus Street Relays, που θα λειτουργεί στο κατάστημα Public στον Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 152-154, 2ος όροφος).

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΜΜΕ

info@relays.gr

www.relays.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)