Η TRIMORE – XTERRA Greece φιλοξένησε τη γιορτή της κολύμβησης Open Water

Η TRIMORE – XTERRA Greece φιλοξένησε τη γιορτή της κολύμβησης Open Water.

Η TRIMORE – XTERRA Greece οικοδεσπότης στη γιορτή της κολύμβησης Χορηγός του ΛΕΑΝΔΡΟΣ Open Water Swimming Grand Prix

Η TRIMORE – XTERRA Greece, πάντα κοντά στους αθλητές, ήταν για τρίτη συνεχή χρονιά χορηγός και οικοδεσπότης του Open Water Swimming Grand Prix από τον ΛΕΑΝΔΡΟ, και της ειδικής βράβευσης των Elite και όλων των ηλικιακών κατηγοριών του ραγδαία αναπτυσσόμενου κινήματος της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης.
Η βράβευση των 200 διακριθέντων, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και φιλοξενήθηκε στον ιδιαίτερο χώρο του diaplous Training Experience Concept – Ford T.C. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά που πέρασε, 3404 O.W.S. κολυμβητές, άνδρες και γυναίκες, από 10 ως 82 ετών, με ή χωρίς στολή όργωσαν τις ελληνικές λίμνες και θάλασσες, σε 60 αγώνες, στο πλαίσιο του 7ου Grand Prix O.W.S. 2019. Είναι ενδεικτικό ότι ο αριθμός των κολυμβητών αυξήθηκε κατά 98% από το 2014!

Η βράβευση των αθλητών γίνεται βάσει του διεθνώς αναγνωρισμένου τρόπου βαθμολόγησης, που εφαρμόζει και παρουσιάζει ο Γιάννης Κωτσιόπουλος, εμπνευστής του Grand Prix Open Water Swimming και πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθώνιας Κολύμβησης ΛΕΑΝΔΡΟΣ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε τιμητική βράβευση στους 9 διακριθέντες των δύο αγώνων ISOMAN-G, που πραγματοποιήθηκαν στην Καστοριά και το Ρέθυμνο, ανανεώνοντας το ραντεβού για το Ρέθυμνο στις 25-27 Σεπτεμβρίου σε quarter απόσταση.

O Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE – XTERRA Greece, ως χορηγός και οικοδεσπότης της εκδήλωσης, καλωσόρισε τους κορυφαίους και ερασιτέχνες κολυμβητές που έδωσαν το παρών και ασφαλώς είχαν την τιμητική τους, καθώς επίσης το Δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ρεθύμνης, Δημήτρη Λαχνιδάκη, τον Γιάννη Χρυσάφη, επιχειρησιακό διευθυντή της ΕΤΕΜ και τον Βασίλη Παπαναστασίου, After Sales Director της Ford, που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ανάμεσα σε πλήθος διοργανωτών αγώνων κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, συνεργατών, χορηγών και φίλων της κολύμβησης.
Χορηγοί, επίσης, της εκδήλωσης ήταν οι: Arena, True Bites, Χυμοί Χριστοδούλου και Εκδόσεις Ψυχογιός.
Το συντονισμό και την παρουσίαση της βράβευσης, η οποία συμπληρώνοντας τρία έτη έχει ήδη γίνει θεσμός, είχε η δημοσιογράφος Γκρέτα Λυμπεροπούλου. Δείτε εδώ στιγμές από την εκδήλωση.

#TRIMOREMultisportsTOUR
#XTERRAGreece
#Leandros
#OpenWaterSwimming
#OWS

Website: www.trimore.gr
facebook: www.facebook.com/xterragreece
Instagram:@greecexterra

Open Water SWimming Ranking Awards

Open Water Swimming Ranking Awards Hosted by TRIMORE XTERRA