Γιορτάζουμε τον 5ο Αγώνα Greece Race for the Cure®

Δελτίο Τύπου

Γιορτάζουμε τον 5ο Αγώνα Greece Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

LIVE Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 ◦ Hard Rock Café Athens, 8μ.μ.

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά με την έγκριση της Susan G. Komen® τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. και Περίπατο 2 χλμ. ενάντια στον καρκίνο του μαστού, Greece Race for the Cure®! Ο φετινός Αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11.00π.μ., στο Ζάππειο.

 

Γιορτάζουμε τα 5 χρόνια της διοργάνωσης με ένα Live στο Hard Rock Café Athens!

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, στις  8.00μ.μ., στο Hard Rock Café Athens (Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα), η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Τζωρτζίνα Καραχάλιου ενώνουν τις δυνάμεις τους για την επέτειο του Greece Race for the Cure®! Δύο γυναίκες ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν αφιλοκερδώς με στόχο να μεταδώσουν σε όλους ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η είσοδος στο party είναι δωρεάν & το πρώτο ποτό θα είναι κερασμένο!

 

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφίζεται δίνοντας ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας: η πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές!

Ελάτε μαζί μας να πολεμήσουμε το φόβο.

Είμαστε πιο δυνατοί, όταν είμαστε ενήμεροι.

Η ενημέρωση και η πρόληψη είναι τα όπλα μας!

Τρέχουμε πιο γρήγορα από τη σκιά του!

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Ζάππειο!

Σας περιμένουμε να τρέξουμε μαζί για τη Ζωή!

Τρέξε μαζί μας!

Μέσα στις πολύ δύσκολες συνθήκες για όλους μας, συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινή μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Στήριξε με την παρουσία σου αυτή τη μάχη. Βοήθησέ μας! Στον Αγώνα μπορεί κανείς να συμμετέχει ατομικά ή ως μέλος ομάδας. Γυναίκες, άντρες και παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος και να δώσουν το δικό τους μήνυμα ενάντια στον καρκίνο μαστού!

 

Η εγγραφή κοστίζει 5€ / άτομο. ◦ Η εγγραφή με chip χρονομέτρησης για τον Αγώνα Δρόμου κοστίζει 7€ / άτομο.

Ο κάθε συμμετέχων με την εγγραφή του λαμβάνει τη συλλεκτική μπλούζα και το καπέλο του Αγώνα.

 

Τρέχουμε πιο γρήγορα … από τη σκιά του!

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, Ζάππειο!

 

Ευχαριστούμε θερμά τους …

κύριο Αλέξη Μπούντρο (κιθάρα), κύριο Γιάννη Γρηγορίου (bass), κύριο Πέτρο Χαραλαμπίδη (drums), κύριο Γιώργο Σωτηρόπουλο (ηχολήπτη).

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4180006, 210 8815444

Περισσότερες πληροφορίες: www.almazois.gr/race2013 & www.almazois.gr

www.facebook.com/greeceraceforthecure & www.facebook.com/almazois

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)