Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο

Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο

Το νέο video της Gillette® είναι αφιερωμένο στην επίπονη προσπάθεια των αθλητών για να διακριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016

Στο video ακούγεται για πρώτη φορά το νέο mix του δημοφιλούς τραγουδιού της SiaUnstoppable

 

Με λιγότερο από ένα μήνα να έχει απομείνει για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, η Gillette, η κορυφαία εταιρεία ανδρικής περιποίησης, παρουσιάζει το video «Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο», που αποτελεί το κεντρικό μέρος της καμπάνιας της Gillette για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με πρωταγωνιστές  τους κορυφαίους αθλητές και brand ambassadors, Neymar Jr. (Βραζιλία, ποδόσφαιρο),  Ashton Eaton (ΗΠΑ, δέκαθλο), Ning Zetao (Κίνα, ελεύθερη κολύμβηση) και Andy Tennant (Μεγάλη Βρετανία, ομαδικό σπριντ ποδηλασίας), το video «Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο» αφηγείται το εξουθενωτικό ταξίδι των αθλητών για την προετοιμασία τους εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Αποκαλύπτοντας τις λιγότερο γνωστές καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, καθώς και τις θυσίες που κάνουν με στόχο να φτάσουν στο τέλειο αποτέλεσμα – από την αντοχή στο σωματικό πόνο, μέχρι τις αναπάντεχες διαφωνίες με τους αγαπημένους τους – η Gillette δίνει ζωή στο concept Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο.

«Πιστεύω ότι είναι δύσκολο για τον περισσότερο κόσμο να κατανοήσει την έντονη και απόλυτη αφοσίωση που πρέπει να έχουν οι αθλητές για να τελειοποιηθούν και να διακριθούν στο άθλημά τους», ανέφερε ο Neymar Jr. «Αφοσιωνόμαστε πλήρως στη βελτίωση των ικανοτήτων μας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με μοναδικό στόχο να συμμετάσχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό που η Gillette θέλησε να παρουσιάσει όχι μόνο τη λάμψη της επιτυχίας, αλλά και αυτό το κομμάτι του ταξιδιού, το τι πραγματικά χρειάζεται να θυσιάσει κανείς προκειμένου να διακριθεί στο κορυφαίο αθλητικό επίπεδο. Είναι τιμή μου που συμμετέχω σε κάτι που αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τους προβολείς της δημοσιότητας στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Για το video «Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο» η Gillette συνεργάστηκε με τη βραβευμένη τραγουδίστρια και συνθέτη Sia, για να προσφέρει μια φρέσκια νότα, με το τελευταίο της τραγούδι “Unstoppable”, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο concept Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο. Γιορτάζοντας την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, η Gillette συνεργάστηκε με τρεις ακόμα καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, οι οποίοι πρόσθεσαν το δικό τους μοναδικό ταλέντο στο τραγούδι “Unstoppable” και δημιούργησαν ένα ολοκαίνουριο mix του κομματιού.

  • Ariel Rechtshaid O βραβευμένος με Grammy Αriel είναι ο μουσικός παραγωγός του τραγουδιού. Συνεργάστηκε με τη Sia για να τελειοποιήσει το φωνητικό αποτέλεσμα, να συνδυάσει αρμονικά το σύνολο των μουσικών οργάνων και δούλεψε με τον Pusha T, με στόχο να συνεισφέρει στο κομμάτι με τον καλύτερο και πιο ξεχωριστό τρόπο.
  • Pusha T Συνιδρυτής του rap ντουέτου Clipse, ο Pusha T δημιούργησε έναν πρωτότυπο ραπ ρυθμό αποκλειστικά για τη νέα καμπάνια της Gillette, το οποίο ενσωματώθηκε στο τραγούδι της Sia.
  • OlodumH βραζιλιάνικη μπάντα παρέλασης Olodum συνέβαλλε με τις βραζιλιάνικες επιρροές της και τα ακούσματα στο κομμάτι, δίνοντας μια γνήσια αίσθηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

 

«Την περίοδο που δούλευα το Unstoppable, ήθελα να γράψω έναν αθλητικό ύμνο, το είδος του τραγουδιού  που ακούγεται πριν από ένα μεγάλο αγώνα για να εμψυχώσει τους παίκτες», είπε η Sia, βραβευμένη τραγουδίστρια και συνθέτης. «Καθώς μάθαινα περισσότερα σχετικά με τη νέα καμπάνια της Gillette Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο που στηρίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, ένιωσα πολύ σίγουρη για αυτή τη συνεργασία και πιστεύω πως το video της καμπάνιας είναι το τέλειο περιβάλλον για να παρουσιαστεί το νέο mix του τραγουδιού.»

Το video σε συνδυασμό με το soundtrack δίνουν ζωή στο μήνυμα Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο, το οποίο αναδεικνύει το ρόλο της Gillette ως μια εταιρεία που υπόσχεται και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες ξυριστικές μηχανές σε 800 εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως, εδώ και πάνω από 100 χρόνια.

«Το μήνυμα Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο παρουσιάζει την αλήθεια του ταξιδιού ενός αθλητή στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», εξήγησε ο Francesco Tortora, Global Brand Director της Gillette. «Το video μας συνοδευόμενο από το soundtrack αναδεικνύει την έμπνευση που αντλούμε από τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων για να συνεχίσουμε ως παγκόσμιο brand να αναζητούμε την τελειότητα, όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος για να τη φτάσουμε. Κι αυτό, γιατί όπως οι αθλητές πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έτσι και εμείς δίνουμε το καλύτερο για να κατασκευάζουμε τις κορυφαίες ξυριστικές μηχανές στον κόσμο.»

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Gillette στο YouTube για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το video «Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο», καθώς και το Twitter της @Gillette. Το μουσικό κομμάτι του video θα είναι διαθέσιμο στο Spotify, Apple Music και SoundCloud σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)