Σεμινάριο Τριάθλου 15/2/2020 (17:00 -22:00), Λ.Συγγρού 387- Στηρίζουμε το έργο Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Ευ Ζην»


Σεμινάριο Τριάθλου 15/2/2020 (17:00 -22:00), Λ.Συγγρού 387- Στηρίζουμε το έργο Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Ευ Ζην»
Για το Catering του Σεμιναρίου που διοργανώνουμε το Σάββατο 15/2/2020 εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «Ευ ζήν».
Επιλέγοντας τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Ευζην πέρα από τις υπέροχες γεύσεις, οι οποίες προετοιμάζονται την ημέρα της εκδήλωσης, με τα πιο φρέσκα υλικά, σε εγκαταστάσεις πιστοποιημένες με τα διεθνή πρότυπα ISO και HACCP και ταυτόχρονα, συνεισφέρουμε στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για συμπολίτες μας από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, οι οποίοι αποτελούν το 50% των εργαζομένων του Συνεταιρισμού.

Χαιρόμαστε που στεκόμαστε στο πλάι του Συνεταιρισμού και στην προσπάθειά του για υπηρεσίες με Ποιότητα και Κοινωνική Ευθύνη.
Δωδεκανήσου 14
Αιγάλεω, ΤΚ 12241
Τηλέφωνο: 210 59 88 697
Φαξ: 210 53 14 559
Email: koispeevzin@yahoo.gr

https://www.koispe-euzin.gr/

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός «Ευ Ζην» ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2004 και ξεκίνησε πιλοτικά την εμπορική του δραστηριότητα το 2005.
Σε μία εποχή, όπου η ένταξη των ψυχικά ασθενών στην αγορά εργασίας έμοιαζε ουτοπικό σενάριο, τα πρώτα ιδρυτικά μέλη του Συνεταιρισμού ήταν επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ευαισθητοποιημένοι πολίτες και νέοι με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες, ενώ σημαντικό υποστηρικτικό ρόλο στην ίδρυσή του διαδραμάτισε και συνεχίζει να διαδραματίζει το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών.
Αρχικά, δραστηριοποιήθηκε στις ξυλουργικές εργασίες, στην παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας εκδηλώσεων (Catering) και στην παραδοσιακή ταπητουργία. Το 2009 ο ΚοιΣΠΕ «Ευ Ζην» έλαβε επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΣΠΑ), γεγονός που οδήγησε σε σημαντική αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας του. Το 2011 οι δραστηριότητες του Συνεταιρισμού επεκτάθηκαν και στις υπηρεσίες καθαριότητας.

Το 2013 λειτούργησε το πρώτο κατάστημα πώλησης μαγειρευτού φαγητού, Παραδοσιακή Κοινωνική Κουζίνα «Ευ Ζην», στο Αιγάλεω και η επιτυχημένη πορεία του οδήγησε στη δημιουργία άλλων δύο καταστημάτων στη Νέα Σμύρνη και το Αιγάλεω.

Από το 2010 και έπειτα ο ΚοιΣΠΕ «Ευ Ζην» δεν έχει λάβει κάποιου είδους επιχορήγηση και στηρίζεται καθαρά στα ίδια έσοδα του.

Κοινωνική Κουζίνα Ευ ζην

Κοινωνική Κουζίνα Ευ ζην

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)