3ος Μητροπολιτικός αγώνας Τριάθλου : Zipvit sport energy gel

Το zipvit sport ZV7 energy gel θα είναι το επίσημο ενεργειακό gel του 3ου Μητροπολιτικού αγώνα τριάθλου όπως ήταν και στους δύο προηγούμενους αγώνες που έγιναν στον ίδιο χώρο. O κάθε αθλητής θα λάβει gel στην γραμματεία κατά την διάρκεια της εγγραφής του.

Επίσης στον αγώνα η Zip Vit θα φροντίσει για την σωστή μας ενυδάτωση με διαλύματα υδατανθράκων με χαμηλή ωσμωτικότητα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε γρήγορη αναπλήρωση υγρών και να μην έχουμε δυσάρστες εκπλήξεις με φούσκωμα του στομαχιού.

Τα προιόντα zipvit είναι από τα ελάχιστα προιόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά που είναι υποτονικά.

Το  ΖV1 Energy Drink θα είναι το επίσημο ισοτονικό του αγώνα για γρήγορη αναπλήρωση υγρών  κατά την διάρκεια του αγώνα καθώς και άμεση αναπλήρωση του γλυκογόνου μετά την λήξη αυτού.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προιόντα Zip Vit επικοινωνείτε  στα παρακάτω τηλέφωνα :

Τηλ: 210 211 04 37 -210 201 04 81

 

ZIPVIT SPORT ZV7 Energy Gel

Το ZIPVIT SPORT ZV7 Energy Gel είναι ένα εύγευστο, εντελώς φυσικό, υψηλά προηγμένη φόρμουλα. Κάθε gel παρέχει 51g από εύκολους στην πέψη υδατάνθρακες για άριστη παράδοση και απελευθέρωση ενέργειας κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης και διαγωνισμού.

Το ZV7 Energy Gel αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους καλύτερους αθλητές αντοχής του κόσμου και το μοναδικό του μέγεθος είναι ΤΟ στάνταρ στα πλαίσια του γκρουπ.

Τι κάνει το ZIPVIT SPORT ZV7 Energy Gel τόσο ξεχωριστό; Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς για το ZV7 gel είναι ότι χωράει 51g ενέργειας υδατανθράκων – τυπικά διπλάσιο από εκείνο του ανταγωνισμού!

Χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό συνδυασμό υδατανθράκων, τα ZIPVIT SPORT gel προσφέρουν μια δυνατή δόση από υδατάνθρακες υψηλής ενέργειας, οι οποίοι τροφοδοτούν την απόδοση για τουλάχιστον μισή ώρα.

Το ZIPVIT SPORT συγκεντρώνει τις λεπτομέρειες σωστά επίσης, συμπεριλαμβάνοντας ότι χρειάζεστε όπως ηλεκτρολύτες για ενυδάτωση, χωρίς αυτά που δεν χρειάζεστε όπως τεχνικά χρώματα και αρώματα.

Γιατί το ZV7 υπερτερεί έναντι άλλων gel; Επιστήμονες αναγνωρίζουν πλέον ότι για να μεγιστοποιήσεις την παράδοση ενέργειας και την απόδοση, πρέπει να καταναλωθούν πηγές μικτών υδατανθράκων. Για παράδειγμα συνδυασμοί σακχαρόζης, γλυκόζης και μαλτοδεξτρίνης βελτιώνουν εγγυημένα την απόδοση αντοχής σε σχέση με την απλά μαλτοδεξτρίνη.

Αυτό που συνήθως αγνοείται είναι ότι γύρω στα 100 με 120g υδατανθράκων θα πρέπει να καταναλώνονται κάθε ώρα για να καταφέρει κανείς αυτά τα αποτελέσματα. Πολλά gel χρησιμοποιούν πηγές υδατανθράκων οι οποίες επιφέρουν στομαχικές διαταραχές, οπότε το μέγεθος της μερίδας πρέπει να μειώνεται.

Η ZIPVIT SPORT χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη φόρμουλα υδατανθράκων η οποία είναι εύπεπτη, μειώνοντας τον κίνδυνο των στομαχικών διαταραχών. Αυτό σας επιτρέπει να λάβετε εύκολα τα 100g υδατανθράκων τα οποία χρειάζονται για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση.

Το μικρό μέγεθος των περισσότερων gel κάνει σχεδόν αδύνατο να πετύχετε αυτό το επίπεδο της λήψης υδατανθράκων – και σαν αποτέλεσμα η απόδοση χάνει. Για αυτό το ZV7 Energy Gels περιέχει 51g υδατανθράκων ανά μερίδα, οπότε λαμβάνοντας 2 μόνο gel έχετε τα 100g υδατανθράκων που χρειάζονται για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση.

Πώς θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα ZV7 gel; Πάρτε 1 gel ανά ώρα κατά τη διάρκεια εύκολης στο χειρισμό φυσικής άσκησης. Πάρτε 2 gel ανά ώρα κατά τη διάρκεια πολύ έντονης προπόνησης ή απαιτητικών αγώνων.

Τα gel ενέργειας παρέχουν έναν από ρους ακρογωνιαίους λίθους της θρέψης για αθλητές αντοχής και επαγγελματίες ποδηλάτες. Μετά από προσεκτική μελέτη αληθινών συνθηκών αγώνων ταχύτητας, η Zipvit διαπίστωσε ότι τα περισσότερα gel δεν μπορούν να παρέχουν επαρκή ενέργεια για την άριστη απόδοση σε συνθήκες αγώνα ταχύτητας.

Ο λόγος για αυτό δείχνει να είναι ιστορικός καθώς τα gel υψηλών υδατανθράκων προκαλούσαν στομαχικές διαταραχές. Μετά από εκτεταμένη έρευνα σε αρκετούς ειδικούς τύπους μαλτοδεξτρίνης που ταυτοποιήθηκαν, ανακαλύφθηκε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να προσφέρουν άριστα ποσοστά υδατανθράκων.

Το αποτέλεσμα ήταν το μοναδικό gel της Zipvit, το ZV7, το οποίο προσέφερε περισσότερη ενέργεια από τα ανταγωνιστικά gel, αλλά χωρίς στομαχικές διαταραχές. Όταν εξετάσθηκε από την ομάδα Cervelo στις αρχές του 2009, όλοι οι αναβάτες λάτρεψαν τη γεύση η οποία επετεύχθη χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά αρώματα και χρώματα.

Πιο σημαντικά, χρησιμοποιώντας το ZV7 Energy Gel όλοι οι αναβάτες ένιωσαν ότι είχαν περισσότερη δύναμη στο τέλος της προπόνησης.

Παρά τα θεαματικά αποτελέσματα στην απόδοση με το ZV7 gel αρκετοί αθλητές ένιωσαν ότι το ZV7 θα μπορούσε να βελτιωθεί. Οι αναβάτες ήθελαν ένα gel το οποίο θα παρείχε την ίδια ενέργεια και τα οφέλη, αλλά θα ήταν ευκολότερο να ληφθεί κάτω από την πίεση του διαγωνισμού. Αυτό δεν ήταν εύκολο έργο, αλλά τον Ιούνιο του 2009 ένα αναθεωρημένο ZV7 gel ήταν διαθέσιμο.

Αυτό το βελτιωμένο gel χρησιμοποιήθηκε στο Tour De France όπου προκάλεσε το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες του γκρουπ. Το φθινόπωρο του 2009 οι επιστήμονες της Zipvit έκαναν περαιτέρω καινοτομίες; βελτιώνοντας τη συσκευασία για να επιτρέπει τη γρηγορότερη ροή, ενισχύοντας τη γεύση και αυξάνοντας την περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες στην περίπου διπλή από ότι τα περισσότερα gel. Το αποτέλεσμα είναι το μοναδικό και πρώτο στην κατηγορία του gel της Zipvit, το ZV7.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)