Έρχεται δυναμικά το 1ο TRIMORE Multisports TOUR–Kastoria 2019

H  Καστοριά εισέρχεται με τον πιο δυναμικό τρόπο στο τρίαθλο και στα multisports events με το 1ο TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 που συνδιοργανώνουν o Δήμος Καστοριάς, ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς και η TRIMORE – XTERRAGreece.

Ένας από τους πιο όμορφους  τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα η πόλη και λίμνη της Καστοριάς, μέσα από την πλούσια και ξεχωριστή διοργάνωση, φιλοδοξεί να δημιουργήσει τη δική του δυναμική και ξεχωριστή διαχρονική αξία στον αθλητικό τουρισμό.

 Δείτε το videoteaser της διοργάνωσης: https://www.youtube.com/watch?v=4Krg_Z1ShWA.

To τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2019 δίνεται το μεγάλο τριαθλητικό ραντεβού σε μια από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές λίμνες, την πόλη που γοητεύει κάθε επισκέπτη και τον εθίζει στις ξεχωριστές ομορφιές της φύσης. Oι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν «ανοίξει» στο www.trimore.gr και το 1ο TRIMORE Multisports TOUR-Kastoria μετρά αντίστροφα.

Το 1ο TRIMORE Multisports TOUR-Kastoria θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι κορυφαίοι Έλληνες τριαθλητές, αθλητές από το εξωτερικό καθώς και όλοι όσοι αγαπούν το τρίαθλο και ανυπομονούν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των διοργανώσεων που σχεδιάζει και πραγματοποιεί η TRIMORE Multisports TOUR και αποτελούν εγγύηση για ένα δυναμικό και ανταγωνιστικό event, αλλά και ένα διήμερο με αθλητικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για όλους.

Ο ιδανικός στίβος της Καστοριάς, αναμένεται να συναρπάσει του αθλητές για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να ζήσουν κάτι μοναδικό. Παράλληλα συμμετέχοντες, επισκέπτες, οικογένειες και παιδιά θα νιώσουν την μαγεία του αθλητισμού μέσα από ξεχωριστές δράσεις.

Τα αγωνίσματα στα οποία θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, είναι:

–              Triathlon Half Olympic και Olympic distance

–              ISOMAN presented by G Triathlon Equalizeds print distance (πρεμιέρα του σπόρ στην Ελλάδα)

–              XTERRA Trail running 7 & 12k (τρέξιμο βουνού)

–              Bike personal chronometer(ατομική χρονομέτρηση 26 χλμ)

–              Kids Triathlon(2 αποστάσεις για παιδιά των μεγάλων τάξεων Δημοτικού και Γυμνασίου)

–              Kids Lazer Run(όλες οι ηλικίες)

Παράλληλα, δραστηριότητες γεμάτες δυναμισμό και φαντασία από την TRIMORE – XTERRAGreece, τον Ιστορικό Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς, Συλλόγους της περιοχής (ποδηλατικούς, δρομικούς, αναρριχητικούς, πολιτιστικούς κλπ) θα συναρπάσουν:

–              Κωπηλασία σε εργόμετρα και παρουσίαση στη λίμνη

–              Ποδηλατική βραδυπορία και ελιγμοί για παιδιά

–              Yoga για όλους

–              Aerobic

–              Σκάκι σε παράλληλα γήπεδα

–              SUP Experience

–              Αναρρίχηση

Καινοτομώντας για μια ακόμη φορά στις διοργανώσεις της η TRIMORE, στην Καστοριά δίνει την ευκαιρίας στους αθλητές να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και την αντοχή τους στο ISOMAN presentedbyG που κάνει την πρεμιέρα του για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκπροσωπείται από την TRIMORE Multisports TOUR και παρουσιάζεται σε συνεργασία με το ΓΕΡΜΑΝΟ. Πρόκειται για ένα σπορ που απευθύνεται στην κοινότητα των Τριαθλητών ως αγώνας Τριάθλου, λόγω όμως της ιδιαιτερότητος του ισοσκελισμού (από πλευράς χρονικής προσπάθειας) των 3ων σπορ, απευθύνεται με ιδιαίτερη δυναμική στην μεγάλη δεξαμενή των κολυμβητών ανοικτής θαλάσσης και γενικότερα των κολυμβητών, που τώρα δείχνουν να έχουν δυνατότερες πιθανότητες διάκρισης σε ένα νέο σπορ στο οποίο το κολύμπι έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.trimore.gr/el/events/kastoria-triathlon/ti-einai-to-isoman

Πέραν του ΓΕΡΜΑΝΟΥ με τον οποίο παρουσιάζεται στην Ελλάδα το ISOMANpresentedbyG και αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της TRIMORE-XTERRAGreece, τη διοργάνωση 1st TRIMORE Multisports TOUR – Kastoria 2019 στο σύνολό της, αγκαλιάζουν επίσης, οι δυναμικοί μεγάλοι χορηγοί:

ΟΠΑΠ ΧορηγόςΕμπειρίας,

FordMotorHellas Love the road again |Go Further

Φυσικό μεταλλικό νερό καιφυσικά μεταλλικά αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ,

MOTORCRAFT-OMNICRAFT Ανταλλακτικά αυτοκινήτων της Ford.

Fb: Trimore Sport Events

Web: www.trimore.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)