Ironman 70.3 Greece : Triclub Program

5 Απριλίου 2020: Make your TRICLUB History

«Δώστε την ευκαιρία στο TRICLUB σας να γράψει ιστορία και αγωνιστείτε με πάθος στον τόπο που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Το IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino προσφέρει ειδικά προνόμια και πολλά βραβεία στις τριαθλητικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

TriClub Hospitality Discounts – Stay Together!

O επίσημος ταξιδιωτικός Συνεργάτης ΕΥ ΖΗΝ προσφέρει 5% έκπτωση και εγγυημένη κράτηση με τις αρχικές τιμές στα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται, ειδικά για τις τριαθλητικές ομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ironman@ezgreece.gr

TriClub PodiumRace For Your Club!

Οι βαθμοί των 5 καλύτερων τριαθλητών κάθε ομάδας θα αθροιστούν για να βγάλουν το σύνολο βαθμών της ομάδας. Οι ομάδες που θα λάβουν τις 3 υψηλότερες βαθμολογίες θα βραβευτούν στην Πανηγυρική Τελετή Απονομής.

 

Triclub Pole Position – Be The Biggest

Οι 3 ομάδες που θα έχουν τις περισσότερες συμμετοχές θα λάβουν επιπλέον παροχές όπως προτεραιότητα στο τσεκ-ιν ποδηλάτων, χαμηλότερα νούμερα bib & ειδικά, διαφοροποιημένα, συλλεκτικά κολυμβητικά σκουφάκια. Θα ληφθούν υπόψιν μόνο οι εγγραφές που θα έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τις 4 Μαρτίου 2020.

 

TriClub Rewards – Be Rewarded for Every Member Registered

Για κάθε 12 εγγραφές οι τριαθλητικές ομάδες θα λάβουν 1 επιπλέον εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ για τον αγώνα. Ο μέγιστος αριθμός δωρεάν εγγραφών που μπορεί να λάβει κάθε ομάδα είναι 5. Στο προνόμιο αυτό προσμετρώνται μόνο οι ατομικές συμμετοχές. Οι δωρεάν συμμετοχές δεν μεταβιβάζονται, δεν μπορούν να ακυρωθούν και δεν μπορούν θα δοθούν σε αθλητές που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Για να λάβετε την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας επικοινωνήστε με το triclubemea@ironman.com. Οι δωρεάν συμμετοχές πρέπει να έχουν εξαργυρωθεί ΠΡΙΝ τις 4 Μαρτίου 2020 ή πριν ο αγώνας γίνει sold out.

 

athleTRIes Rewards – Be Awarded For Every Female Member Registered!

Για κάθε 5 γυναικείες εγγραφές που θα κάνει η ομάδα σας θα λάβετε μία επιπλέον εγγραφή ΔΩΡΕΑΝ για το IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino. Ο μέγιστος αριθμός δωρεάν εγγραφών που μπορεί να λάβει κάθε τριαθλητική ομάδα είναι 5. Στο προνόμιο αυτό προσμετρώνται μόνο οι ατομικές συμμετοχές. Οι δωρεάν συμμετοχές δεν μεταβιβάζονται, δεν μπορούν να ακυρωθούν και δεν μπορούν θα δοθούν σε αθλητές που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Για να λάβετε την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας επικοινωνήστε με το triclubemea@ironman.com. Οι δωρεάν συμμετοχές πρέπει να έχουν εξαργυρωθεί ΠΡΙΝ τις 4 Μαρτίου 2020 ή πριν ο αγώνας γίνει sold out.  Οι εγγραφές που θα έχουν προσμετρηθεί για την εξαργύρωση του TriClub rewards δεν θα ισχύουν και για την εξαργύρωση του προνομίου για τις γυναικείες συμμετοχές.

 

TriClub Village – Enjoy a Front Row Seat!

Θα υπάρχει ειδικός χώρος για τους φίλους και τους συγγενείς των μελών της ομάδας σας όπου θα μπορούν να σας υποστηρίξουν στα σημεία του αγώνα με καλή ορατότητα κι εύκολη πρόσβαση. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν 1 μήνα πριν την διοργάνωση.

 

Στην επίσημη σελίδα της IRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόνομιακό πρόγραμμα που προσφέρει η διοργάνωση στα Tri Clubs:

 

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)