Διαθεσόπουλος: «Θα αποδειχθεί η σκευωρία και σκοπιμότητα»

Καθώς αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας απροκάλυπτης επιχείρησης επέμβασης στα εσωτερικά της πλέον πετυχημένης – με βάση τις διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις – Αθλητικής Ομοσπονδίας της χώρας.

Ενοχλεί φαίνεται η διαπίστωση αυτή …

Σημερινά (27/11/13) μάλιστα δημοσιεύματα, στις εφημερίδες «ΦΩΣ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «SPORTDAY», αποδεικνύουν ότι κάθε άλλο, παρά οι εμφανιζόμενες «οφειλές» προς τους πρώην διεθνείς πολίστες, είναι το ζητούμενο, αλλά …

Αντίθετα, στόχος είναι προσωπικά ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τον οποίο φαίνεται πως δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στον στίβο της Δημοκρατίας, οπότε επιλέγουν τους διαδρόμους και τις υπόγειες διαδρομές … Εις μάτην βέβαια …

Σ’ ότι αφορά φυσικά, την «μήνυση και αγωγή» που κατατέθηκε εναντίον του, όταν έλθει η στιγμή, θα υπάρξει – όπως πάντα – τεκμηριωμένα και με αδιάσειστα στοιχεία, η απάντηση που πρέπει σε εκείνους που επινόησαν και κατέφυγαν, σ’ αυτή την διαδικασία.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, δήλωσε σχετικά σήμερα: «Επιφυλάσσομαι για το νόμιμο δικαίωμα μου, είτε σε Ποινικά, είτε σε Πολιτικά Δικαστήρια. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να χαρισθώ σε κανέναν, όπως κακώς ίσως έπραξα στο παρελθόν. Ως δικηγόρος, γνωρίζω πολύ καλά πως θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την ΚΟΕ, αποδεικνύοντας τη σκευωρία και σκοπιμότητα των σχετικών πράξεων».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)