Stymphalia Lake Run 2016 : Διαδρομή αγώνα.

Δελτίο τύπου

Ανάρτηση της διαδρομής και λεπτομέρειες  για τον αγώνα Stymphalia Lake Run 2016

Οι συμμετοχές καθημερινά αυξάνονται και το ενδιαφέρον είναι εντυπωσιακό !

Οι παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας , θα ανακοινωθούν από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς(www.piop.gr ), εντός των ημερών .

Η ώρα εκκίνησης για όλες τις διαδρομές (5 χλμ. 10 χλμ , και 21,5 χλμ ) είναι 10:00 π.μ., από την κύρια είσοδο του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας .

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο θα ξεκινήσουν από τις 9 π.μ.

Οι δρομείς, που θα προμηθευτούν τα νούμερα τους την ημέρα του αγώνα και θα περάσουν από την γραμματεία , για τα διαδικαστικά,  θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο του Μουσείου το αργότερο στις 9:00 π.μ . Εναλλακτικά για όσους δρομείς   δηλώνουν συμμετοχή από Αθήνα , μπορούν να παραλάβουν το νούμερο  του αγώνα την 1/6/2016 Ημέρα Τετάρτη ,από τις 16:00 μ.μ και μέχρι τις 20:00 μ.μ. , από τη στοά Σπύρου –Μήλιου (Αμερικής 8) .

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις διαδρομές (μέγιστη θετική υψομετρική στα 21,5 χλμ. 215 μέτρα )

https://connect.garmin.com/modern/activity/1150753443

 

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν να καταθέσουν την δωρεά τους στους φορείς που προτείνονται από τους διοργανωτές ο αριθμοί λογαριασμών είναι :

Για την Φλόγα : Τράπεζα Πειραιώς IBAN No GR66 0260 0630 0004 6010 0128 261

Για το Χαμόγελο του Παιδιού : Τράπεζα Πειραιώς IBAN No GR33 0172 2330 0052 3300 3309 251

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να γράφετε στην περιγραφή της απόδειξης το όνομα σας , τηλέφωνο επικοινωνίας και το  STYMPHALIA LAKE RUN 2016

 

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή για να εξασφαλίσετε την εμπειρία μια υπέροχης  διαδρομής !

 

 

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)