1ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού by Zipvit : Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 27 Αυγούστου

 

 

Οι Δημοτικές Κοινότητες Αναβύσσου και Π. Φώκαιας  του Δήμου Σαρωνικού – σε συνεργασία με το Triathlon World & το Cycling World καθώς και αθλητικά σωματεία -διοργανώνουν την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 αγώνα Τριάθλου στην παραλία Αναβύσσου με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού, την ανάδειξη της περιοχής  και την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου.

 

Το Σάββατο 1/9  (10:00) θα γίνει καθαρισμός της παραλίας Αναβύσοου στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας.

 

Η περιοχή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία για τον ελληνικό αθλητισμό και το τρίαθλο καθώς έχουν διεξαχθεί πολλοί διεθνείς & εθνικοί  αγώνες :  Ranking Races για την Ολυμπιακή, Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια κατάταξη, Βαλκανικοί Αγώνες, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Κριτήρια Εθνικών Ομάδων, Πανελλήνια Στρατιωτικά, Διασυλλογικοί αγώνες κ.λπ.

 

Προκήρυξη Αγώνα

 

Τοποθεσία : Eκκίνηση και τερματισμός στην παραλία της Αναβύσσου.

Ωρα Εκκίνησης : 8:30

Τύπος Αγώνα : Sprint – Non Drafting

Κολύμβηση : 750 μέτρα – Μία στροφή σε αριστερόστροφη τριγωνική διαδρομή

Ποδηλασία : 21,5 χιλιόμετρα – 5 στροφές των 4,1

Τρέξιμο 5 χλμ (2,5 χλμ και επιστροφή)

 

Απαραίτητα έγγραφα

Ολοι οι αθλητές θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο  καθώς και  υπογεγραμμένη  την υπεύθυνη δήλωση που θα αναρτηθεί στο Ιντερνετ.

 

Κατηγορίες.

1)Ατομικό Ανδρών

16-18 (Εφήβων), 19-23 (U23) , 24-29, 30-34, 35-39, 40-45, 50+

2) Ατομικό Γυναικών

16-23 (U23), 24-39, 40+

3)Σκυταλοδρομία

Ενας αθλητής ολοκληρώνει ένα άθλημα.

4) Αγώνας Κολύμβησης- Ποδηλασίας και Τρεξίματος

Οποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει στον αγώνα κολύμβησης ποδηλασίας & τρεξίματος. Θα γίνει βράβευση για τους καλύτερους χρόνους στα 3 αθλήματα

 

Επαθλα – Βραβεύσεις

Στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης της κατηγορίας αντρών και γυναικών  καθώς και της κάθε κατηγορίας θα γίνει απονομή κυπέλλων. Στους νικητές θα δοθούν και δώρα από τους χορηγούς του αγώνα.

Ολοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν μετάλλιο τερματισμού.

Θα γίνει επίσης βράβευση των καλύτερων χρόνων στην κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο.

 

Entry Fee

Ατομικό

Μέχρι Τρίτη 14 Αυγούστου  – 25 Ευρώ

Μέχρι Δευτέρα 27 Αυγούστου – 30 Ευρώ

Από 28/8 έως 2/9 – 40 Ευρώ

 

Σκυταλοδρομία

Μέχρι Τρίτη 14 Αυγούστου  – 50 Ευρώ

Μέχρι Δευτέρα 27 Αυγούστου – 60 Ευρώ

Από 28/8 έως 2/9 – 80 Ευρώ

 

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση χρημάτων στον εξής Τραπεζικό Λογαριασμό, όπου ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναφέρεται “Αγώνας Σαρωνικού” και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Τράπεζα Πειραιώς: 5063 058448 869

IBAN: GR90 0172 0630 0050 6305 8448 869

 

Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται μέσω εμαιλ στο info@triathlonworld.gr

H Υπεύθυνη Δήλωση, η ιατρική βεβαίωση καθώς και το καταθετήριο στην Τράπεζα πρέπει να παραδίδονται στην γραμματεία του αγώνα.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΕΠΩΝΥΜΟ………………………………………

ΟΝΟΜΑ………………………….

ΗΛΙΚΙΑ………..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ……………………………………………………..

ΤΗΛ………………………

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στον αγώνα με προσωπική μου ευθύνη και γνωρίζω ότι η συμμετοχή μου δημιουργεί κινδύνους για τη σωματική μου ακεραιότητα από ασθένεια, τραυματισμό έως και θάνατο. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία άλλη υποχρέωση πέρα από ό,τι προβλέπεται στους Κανονισμούς. Ακόμη, δηλώνω ότι διάβασα προσεκτικά τους Kανονισμούς του αγώνα και δεν πρόκειται να διεκδικήσω οποιαδήποτε αποζημίωση από πιθανές βλάβες που ενδεχομένως υποστώ από ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα ή από οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκληθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος του
1ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού
Απαλλάσσω τους διοργανωτές από οποιαδήποτε ευθύνη κι από οποιεσδήποτε διεκδικήσεις μου που ενδεχόμενα θα προκύψουν στη
διάρκεια του 1ου Αγώνα Τριάθλου Σαρωνικού.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
________________________________________
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ________________________
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ______________________

Τροποποίηση της προκήρυξης

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας προκήρυξης. Για οποιαδήποτε μεταβολή θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών

 

Πληροφορίες

Για  πληροφορίες επικοινωνείστε με το περιοδικό TriathlonWorld στο info@triathlonworld.gr

H Δήλωση συμμετοχών θα αναρτηθεί άμεσα στο www.triathlonworld.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)