Running School for Triathletes

Running School for Triathletes

 

 • Τρέχω σωστά; Κάνω κάποια λάθη και εάν ναι ποια;

 • Μπορώ να βελτιώσω την τεχνική μου στο τρέξιμο και εάν ναι με ποιο τρόπο;

 • Μπορεί να μου επιλέξει κάποιος τις ασκήσεις τεχνικής για να βελτιώσω το τρέξιμο μου;

 • Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω σημαντικά τις πιθανότητες τραυματισμού;

 • Γιατί είναι σημαντικό να κάνω συχνά δοκιμασίες στο γήπεδο στίβου και να επαναπροσδιορίζω τις ζώνες προπόνησης;

 • Γιατί θα με βοηθήσει να κάνω προπόνηση με βαττόμερο;

To Athens Triathlon Lab δημιούργησε ένα πλήρως εξατομικευμένο για Τριαθλητές πρόγραμμα 3 μηνών για να τους βοηθήσει να βελτιώσουν σημαντικά την δρομική τους ικανότητα στο Τρίαθλο.

Στόχος μας να βοηθήσουμε τους Τριαθλητές να εντοπίσουν τα λάθη τεχνικής που κάνουν και μετά να τους σχεδιάσουμε ένα ολιστικό πρόγραμμα νευρομυικής ανάπτυξης για βελτίωση των συναρμοστικών τους δρομικών δεξιοτήτων.

Παράλληλα θα μάθουν να προπονούνται βέλτιστα παρακολουθώντας την προπόνηση τους με διάφορες φυσιολογικές παραμέτρους (ισχύς, ταχύτητα τρεξίματος, καρδιακή συχνότητα κ.λπ.) ύστερα από προσδιορισμό των προπονητικών τους ζωνών με τεστ στο πεδίο.

Διάρκεια προγράμματος :  12 εβδομάδες

Τι περιλαμβάνει:

 1. Ανάλυση Τεχνικής σε διάδρομο και γήπεδο στίβου.

 2. Προτάσεις και ασκησιολόγιο για βελτίωση τεχνικής.

 3. Συνδρομή και πρόσβαση σε προπονητική πλατφόρμα.

 4. Εξατομικευμένο πρόγραμμα τρεξίματος για 12 εβδομάδες βάσει διαθέσιμου χρόνου, διαθέσιμων εγκαταστάσεων και

 5. Μετρήσεις πεδίου και ανάλυση αυτών για προσδιορισμό Φυσιολογικών Παραμέτρων (Κρίσιμη Ισχύς και ταχύτητα) καθώς και τω προπονητικών Ζωνών.

 6. Δυνατότητα εκμάθησης προπόνησης με βαττόμετρο.

 7. Σχεδιασμός και Ανάλυση Εργαστηριακών/ Εργομετρικών Μετρήσεων.

 8. Συμμετοχής 8 προπονήσεις διάρκειας 90’  παρουσία προπονητή.

 9. Δωρεάν συμμετοχή σε webinar

Εβδομαδιαίο Κόστος Προγράμματος 40,3 +24%ΦΠΑ= 50 Ευρώ

Συνολικό Κόστος Προγράμματος: 484 + 24%φΠΑ= 600 ευρώ

Running School for Triathlon

Running School for Triathlon

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)