Β2Run Athens: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Οι επαγγελματικές συμφωνίες πλέον θα «κλείνονται» μέσα από αθλητικά δρώμενα, όταν οι ενδορφίνες ρέουν άφθονες!

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από την ΕΥΖΗΝ Greece. Την Πέμπτη 10.10.2019 στις 17:30 σύσσωμος ο επιχειρηματικός κόσμος δίνει ραντεβού στο ΟΑΚΑ, σε ένα μοναδικό Corporate Running Party 5χλμ με δυνατή μουσική, μπύρες και street food.

Η EY ZHN Greece από το 1991 σχεδιάζει ταξίδια, συνέδρια και εκδηλώσεις για ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό κοινό, το ανθρώπινο δυναμικό κάθε επιχείρησης. Τον Απρίλιο του 2019 η ΕΥ ΖΗΝ Greece διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τον πρώτο τριαθλητικό IRONMAN®70.3® Greece, Costa Navarino , τον μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου στην Ελλάδα, με 1500 συμμετοχές αθλητών από 61 χώρες του κόσμου.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο corporate running party της Ευρώπης, το B2RUN Athens, ένα δρομικό εταιρικό after work party, που θα γίνει καθημερινή απόγευμα, μετά το γραφείο, στο ΟΑΚΑ. Το B2RUN πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε 45 Ευρωπαϊκές πόλεις με περισσότερες από 230.000 συμμετοχές, από εταιρείες που στρέφονται στον αθλητισμό ως μέσο σύσφιξης των σχέσεων των εργαζομένων τους.

Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ψυχαγωγία, η παρακίνηση, η συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα, η αλληλοϋποστήριξη και η δημιουργία δεσμών μεταξύ υπαλλήλων αλλά και εταιριών. Η ομαδική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού κάθε επιχείρησης σε ένα τέτοιο δρομικό γεγονός, που ακολουθείται από ένα μεγάλο πάρτι, είναι το event που όλες οι εταιρίες περιμένανε!

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις πλέον πιστεύουν πως η συμμετοχή των εργαζομένων τους σε αθλητικές διοργανώσεις συμβάλλει στην αύξηση της συγκέντρωσης και της παραγωγικότητάς τους, στη βελτίωση της απόδοσης και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων, στη σύσφιξη των σχέσεων στην καλύτερη διάθεση και στη διαύγεια της σκέψης, στη μείωση του στρες και στην αποτελεσματικότερη διαχείριση καταστάσεων “κρίσης”, στην επίτευξη στόχων και φυσικά στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σύμφωνα με τις έρευνες άλλωστε, για κάθε 1€ που επενδύεται σε προγράμματα εταιρικής άσκησης/αθλητισμού, εξοικονομούνται 3€ από έξοδα νοσηλείας και μειώνονται 12 – 36% οι άδειες ασθένειας και περιορίζονται τα αντίστοιχα έξοδα που απορρέουν κατά 34%.

Ενδεικτικά, οι βραβεύσεις θα έχουν πλήθος κατηγοριών: Η πιο fit ομάδα <40 ατόμων (Avg. Pace της ομάδας), η πιο fit ομάδα 41-100 άτομα (Avg. Pace της ομάδας), η πιο fit ομάδα >100 άτομα (Avg. Pace της ομάδας), οι 3 πολυπληθέστερες ομάδες, ο πιο μεγάλος ηλικιακά δρομέας, η πιο μεγάλη ηλικιακά δρομέας, οι 3 πιο δημιουργικές ομάδες (διαγωνισμός πρωτότυπου running T-shirt), η πιο γρήγορη γυναικεία ομάδα (προσθήκη χρόνων 4 πιο γρήγορων γυναικών κάθε ομάδας), η πιο γρήγορη ανδρική ομάδα (προσθήκη χρόνων 4 πιο γρήγορων ανδρών κάθε ομάδας), η πιο γρήγορη γυναίκα, ο πιο γρήγορος άνδρας, η/ο πιο γρήγορη/-ος CEO, η/ο πιο γρήγορη/-ος HR manager, το πιο γρήγορο EC member (πλην CEO και HR), η/ο πιο γρήγορη/-ος Team Captain (ο διοργανωτής της εταιρικής ομάδας), το πιο γρήγορο τμήμα (Avg. Pace τμημάτων) και άλλες βραβεύσεις.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με ένα κεφάτο πάρτι με μουσική, μπύρες και street food και φυσικά το «κλείσιμο» μελλοντικών συνεργασιών, μιας και οι ενδορφίνες θα ρέουν άφθονες!

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.