Move Week

Οι εργαζόμενοι της Coca-Cola Hellas και της Coca-Cola Τρία Έψιλον συμμετείχαν στην Εβδομάδα Κίνησης (Move Week)

και στήριξαν έμπρακτα τους «Γιατρούς του Κόσμου»

 

Tο Σύστημα της CocaCola στην Ελλάδα (Coca-Cola Hellas και Coca-Cola Τρία Έψιλον), για μια ακόμη χρονιά, συμμετείχε στην Εβδομάδα Κίνησης 2014 (Move Week) που διοργανώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη από την Coca-Cola, με στόχο να ενημερώσει τους εργαζόμενους  για τη σημασία τους ενεργού τρόπου ζωής.

 

Στην Ελλάδα, οι διασκεδαστικές δραστηριότητες ενεργοποίησαν όλους τους εργαζομένους του Συστήματος της Coca-Cola σε κάθε γωνιά της χώρας μας. Για μια εβδομάδα οι εργαζόμενοι της Coca-Cola Hellas και της CocaCola Τρία Έψιλον, συμμετείχαν καθημερινά σε δράσεις όπως μαθήματα yoga, zumba, hip hop και latin, αλλά και σε διαγωνισμούς όπως spinning challenge, kinect και basketball. Η Εβδομάδα Κίνησης ολοκληρώθηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για τους εργαζομένους, με δράσεις που διασκέδασαν αλλά κυρίως μύησαν τους ίδιους και τις οικογένειές τους σε έναν πιο ενεργό τρόπο ζωής.

 

Η πιο ουσιαστική ωστόσο δράση του Move Week 2014 ήταν η πρωτοβουλία του Συστήματος να ζητήσει από τους εργαζόμενους να «περπατήσουν για καλό σκοπό» με στόχο να καλύψουν την περίμετρο της Ελλάδας, δηλαδή 16.000 km που ισοδυναμούν σε 22 εκατομμύρια βήματα. Το κίνητρο της ενέργειας αυτής ήταν να καλυφθεί ο στόχος, προκειμένου το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα να  υποστηρίξει το έργο των «Γιατρών του Κόσμου», προσφέροντας ουσιαστική προσφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

Η προσπάθεια όλων των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Δράσης ήταν ουσιαστική και ενθουσιώδης, με αποτέλεσμα να ξεπεράσουν κατά πολύ το επιθυμητό όριο κάλυψης της περιμέτρου της Ελλάδας, κάνοντας συνολικά 23 εκ βήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι συνολικά, από τις δράσεις συγκεντρώθηκε ένα ποσό το οποίο θα διατεθεί στους «Γιατρούς του Κόσμου» για την αγορά συγκεκριμένων ειδών (τρόφιμα, ρουχισμός, σχολικά είδη, κλπ), προκειμένου να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες του οργανισμού.

 

Βασισμένη στο σύνθημα «Move for a cause!», η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Συστήματος μέσα από την Εβδομάδα Δράσης της Coca-Cola σε όλη την Ευρώπη, απέδειξε έμπρακτα ότι η κίνηση μπορεί να είναι διασκεδαστική και ωφέλιμη, αλλά παράλληλα μπορεί να μετατραπεί και σε μια ουσιαστική πράξη αλληλεγγύης.

Coca_Cola_Move week_1

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)