I got this.

Η adidas αφιερώνει την νέα της καμπάνια I GOT THIS σε όλες τις δραστήριες γυναίκες

 

Η νέα καμπάνια της adidas με τίτλο «I GOT THIS», είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που αθλούνται. Το τολμηρό και ισχυρό ύφος της συμβαδίζει με τον στόχο της καμπάνιας, να πλησιάσει με αυθεντικό, επιβλητικό αλλά και ενστικτώδες περιεχόμενο τις γυναίκες που ζουν δραστήρια τη ζωή τους και ακολουθούν περισσότερα από ένα στιλ workout.

 

Η καμπάνια ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν από την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι οι γυναίκες παραμένουν δραστήριες και πιστές στο πρόγραμμα γυμναστικής τους όλο το χρόνο.

 

Highlights της καμπάνιας αποτελούν το Racer Back Bra και το Ultimate Tights 2.0 που μαζί με την υπόλοιπη νέα training συλλογή της adidas, αναμένονται να γίνουν must-have για κάθε δραστήρια γυναίκα που προπονείται.

 

Η υψηλής ποιότητας υποστήριξη του Racer Back Bra προσφέρει σε όλες τις γυναίκες αυτοπεποίθηση και τέλεια εφαρμογή χάρη στην custom κατασκευή του, για όλα τα μεγέθη. Τα ειδικά μαξιλαράκια αφρού που ενσωματώνει, επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Το Ultimate Tights 2.0 χάρη στο opaque υλικό του, προσφέρει απόλυτη κάλυψη ακόμα και σε extreme προπονήσεις, εκπληκτική εφαρμογή που κολακεύει, ενώ το Climalite ύφασμά του κρατά το σώμα στεγνό.

 

Η women collection για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 είναι εδώ και προσφέρει ό,τι χρειάζεται μία δραστήρια γυναίκα όχι μόνο για την προπόνησή της, αλλά και για το προσωπικό της στυλ.

 

Δείτε το video της καμπάνιας στο youtube και τη νέα συλλογή στα social media της adidas.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://www.adidas.gr/i_got_this

 

 

Η νέα συλλογή της καμπάνιας I GOT THIS είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα καταστήματα της adidas στην Ερμού (Ερμού 50),στο Ψυχικό (Λ. Κηφισίας 280 & Λ. Δημοκρατίας 1) και στην Καλλιθέα(Λ. Θησέως 139 & Καστελλόριζου 3).

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)