Continental Tyres: «Ζήσε στο ρυθμό της Βραζιλίας!»

Στιγμές μουντιαλικού πάθους με τον συναρπαστικό                                                                 2014 FIFA World Cup betting διαγωνισμό στο Facebook!

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2014. Εξωτικό ρυθμό από Βραζιλιάνικη samba αποκτούν οι βραδιές του 2014 FIFA World Cup™, για τους fans του Μουντιάλ που θα επισκεφθούν την αγαπημένη σελίδα της Continental Tyres Greece στο Facebook:                                             https://el-gr.facebook.com/ContinentalTyresGreece. Πιστή στην αγάπη της για το ποδόσφαιρο, η Continental, Official Sponsor 2014 FIFA World Cup™, και τα κορυφαία ελαστικά της «σπιντάρουν» την ποδοσφαιρική μαγεία και δημιουργούν το μεγαλύτερο Facebook betting club του φετινού καλοκαιριού!

Από τις 13 Ιουνίου και μέχρι την Κυριακή 13 Ιουλίου, ημέρα του τελικού, η αδρεναλίνη στα ματς «κτυπάει κόκκινο», παρέα με τον ποδοσφαιρικό διαγωνισμό «Ζήσε στο ρυθμό της Βραζιλίας», που διοργανώνει η Facebook fan page της Continental Tyres Greece, στο http://www.brazilrhythm.eu/. Γνώσεις, τύχη, πάθος για την «στρογγυλή θεά» και τις καλύτερες Εθνικές ομάδες του Κόσμου «βρίσκουν δίχτυα» σε ένα πρωτότυπο application για betting με πολλά δώρα!

Απλά κάντε like στη fan page Continental Tyres Greece στο Facebook και προβλέψτε το νικητή κάθε αγώνα! H συμμετοχή στο διαγωνισμό προσφέρει υπέροχα football prizes και κάθε σωστή πρόβλεψη δίνει περισσότερες πιθανότητες για επιτυχία, ανάλογα με την απόδοση του bet. Και όχι μόνο! Invitations σε φίλους για να παίξουν, κόντρα πονταρίσματα και κληρώσεις σε λοταρίες οδηγούν απευθείας στον «τελικό»: Κάθε τυχερός από τις 23 κληρώσεις κερδίζει ένα φανταστικό Football Gift Kit από την Continental, με παπούτσια AdidasContinental για τον ίδιο, καθώς και μπάλες του Παγκοσμίου Κυπέλου και άλλα δώρα για όλη την παρέα μαζί με έναsoccer classic” γεύμα, με beer & pizza delivery στο σπίτι! Κι ακόμη, τον διαγωνισμό συμπληρώνουν exclusive Facebook  posts με FIFA World Cup™ news, tips & links για αγαπημένους MVPs, γήπεδα και VIP προσωπικότητες των Μουντιάλ!

“All in one rhythm” με την Continental, που παίζει Μουντιάλ bet, και χαρίζει απόλυτη «πρόσφυση» στην απόλαυση της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής της χρονιάς!

zise sto rythmo

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)