Cervelo S2 2014-2015

Από την στιγμή που πρωτοπαρουσιάστηκε το Cervelo S2 έθεσε τα στάνταρτ που μέχρι σήμερα αντιγράφονται από την βιομηχανία του ποδηλάτου. Η έκδοση του 2014 έχει αλλαγές στις λεπτομέρειες που για ακόμα μια φορά κάνουν την διαφορά. Απλά φανταστείτε την καλύτερη βόλτα που έχετε κάνει ποτέ, την τέλεια διαδρομή, την ξεκούραστη κύλιση, την ταχύτητα που έρχεται αβίαστα με το αεροδυναμικό πλαίσιο χωρίς να προσπαθήσετε πολύ.

 

Είτε πρόκειται για το σπριντάκι στο τέλος της Κυριακάτικης διαδρομής, είτε για την τεράστια ευθεία που έχετε βάλει στο μάτι, είτε για την απότομη κλίση στο αγαπημένο σας βουνό το S2 απλά θα σας καταπλήξει. Με χαμηλό βάρος, καινούργιο πλαίσιο και πιρούνι για το 2014, προσφέροντας αυξημένη ακαμψία και βελτιωμένες αεροδυναμικές περιοχές. Το ενισχυμένο “κούτελο” φιλοξενεί το steerer tube με κατά 32% αυξημένη ακαμψία σε σχέση με το S2 του 2013. Η διαφορά στον χειρισμό και στο στρίψιμο στην κατηφόρα γίνεται άμεσα αντιληπτή.

Ο σωλήνας του πλαισίου (downtube) χρησιμοποιεί το παγούρι σαν συνέχεια της αεροδυναμικής σχεδίασης μειώνοντας αισθητά την αντίσταση του αέρα. Η μεσαία τριβή είναι πλέον τεχνολογίας BBright προσφέροντας αύξηση της ακαμψίας κατά 20% – σαν αποτέλεσμα το S2 είναι πλέον εξαιρετικό και στην ανηφόρα. Ο κάθετος σωλήνας του πλαισίου είναι σχεδιασμένος εξολοκλήρου από την αρχή επιτρέποντας την χρήση ελαστικών 700χ25. Τέλος το πίσω τρίγωνο έχει προέλθει κατευθείαν από το Cervelo Rca με τα πολύ λεπτά seatstays να προσφέρουν την μεγαλύτερη άνεση στην κατηγορία.

Το S2 του 2014 κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, μέγιστη απόδοση στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Ακαμψία, βάρος, αεροδυναμική, βάρος και επιδόσεις που θυμίζουν ποδήλατο πολλών χιλιάδων ευρώ.

Χωρίς αλλαγές για το 2015 το S2 είναι το απόλυτο ποδήλατο δρόμου με πραγματική εφόρου ζωής εγγύηση και την χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως σε όλους τους εξουσιοδοτημένους dealers. Αναζητήστε το μοντέλο του 2014 σε προσφορά και αποκτήστε ένα από τα καλύτερα πλαίσια που κυκλοφορούν.
S2 2013 – Shimano 105 5700 – τελευταία τεμάχια σε προσφορά – τιμή: 1,890ευρώ
S2 2014 – Shimano 105 5700 – διαθέσιμο σε όλα τα μεγέθη – τιμή: 2,600ευρώ
S2 2015 – Shimano 105 5800 11speed – τιμή: αναμένεται

CERVELO
Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος “Το Ποδήλατο”
Χαριλάου Τρικούπη 5 Άλιμος

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)