Castle Rock MTB Race

Δελτίο Τύπου των διοργανωτών. Ένας αγώνας σπάνιας ομορφιάς διεξήχθη στην Χαλκίδα στο Κάστρο Καράμπαμπα λόγω της τοποθεσίας του αλλά και της διαδρομής cross country που αγωνίστηκαν οι αθλητές.

Οι πρωταγωνιστές του Castle Rock MTB Race ήταν ο Ροβάκης Δημήτρης στον αγώνα της κατηγορίας Pro, ο οποίος εξασφάλισε στα μισά του αγώνα μία διαφορά ασφαλείας όπου και κράτησε μέχρι το τέλος από τους αντιπάλους του, Σκόρδα Γιάννη (2ος) και Γκίνη Γιώργο (3ος) στην Γενική Κατάταξη. Στην κατηγορία Fun o Ζιάκας Βασίλης ξεχώρισε από πολύ νωρίς και με χρόνους που θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει και στους Pro κατέκτησε την νίκη με τον Πολίτη Βαγγέλη να ακουλουθεί στην δεύτερη θέση και τον Δεμερτζή Χρήστο στην τρίτη θέση της Γενικής Κατάταξης στην κατηγορία Fun.

Το Castle Rock MTB Race έφερε την αγωνιστική ποδηλασία μέσα στην πόλη της Χαλκίδας με ένα εντυπωσιακό ΜΤΒ σιρκουί δίνοντας την ευκαρία στους φίλους του αθλήματος να παρακολουθήσουν έναν υψηλού επιπέδου αγώνα.

Καθοριστική ήταν η βοήθεια του Καταστήματος Zourbakis Pro Shop που στηρίξε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα και ως χορηγός αλλά και ως συνδιοργανωτής.

Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης απο το  www.enduro-mtb.gr

Φωτογραφίες του Castle Rock MTB Race απο το evia-blogspot.

Αποτελέσματα:

Fun 18-29:
1ος Ζιάκας Βασίλης
2ος Πολίτης Βαγγέλης
3ος Δεμερτζής Χρήστος
4ος Κούπριζας Βασίλειος
5ος Πετράκης Λευτέρης
6ος Μαυροφρίδης Νίκος
7ος Ασημάκος Κων/νος

Fun 30-39:
1ος Κουσέρης Γιώργος
2ος Νικολόπουλος Κων/νος
3ος Τσιντσικλόγλου Τιμόθεος
4ος Ζησίμου Δαυίδ
5ος Μπουραντάς Χριστόφορος
6ος Φουργιέζος Ιωάννης

Fun 40+:
1ος Λιβιτσάνης Αντρέας
2ος Στραβοπόδης Χαράλαμπος
3ος Κολλιοδήμας Βασίλης
4ος Σκαρμούτσος Φώτης

Γυναικών:
1η Ρηγοπούλου Γιάννα

Pro 18-29:
1ος Μπαλής Χρήστος
2ος Κουβελάς Κων/νος
3ος Μπενάκης Βασίλης
4ος Μπασινάς Παναγιώτης

Pro 30-39:
1ος Σκόρδας Ιωάννης
2ος Φαρμακόρης Σταμάτης
3ος Αγγελίδης Νίκος

Pro 40+:
1ος Ροβάκης Δημήτρης
2ος Γκίνης Γιώργος
3ος Μαντάς Διονύσης
4ος Gacutan Wilbert Vicente

Πηγή : www.enduro-mtb.gr

enduromed_2013-22 (3)

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)