Athens Triathlon Team : Νέος Χορηγός “Το Ποδήλατο – www.topoilato.gr”

Athens Triathlon Team : Νέος Χορηγός “Το Ποδήλατο – www.topoilato.gr”

Η Athens Triathlon Team στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών υποστήριξης προς τους αθλητές της θα προχωρήσει στην συνεργασία με συνεργασία με το κατάστημα “Το Ποδήλατο – www.topoilato.gr”,, εταιρεία παροχής υπηρεσιών και εμπορικής διακίνησης προϊόντων που αφορά την αγωνιστική ποδηλασία και το Τρίαθλο.

H Υπεύθυνη επικοινωνίας της Athens Triathlon Team Μαρία Ψαρέλη δήλωσε σχετικά : “Ευελπιστούμε σε μία εξαιρετική συνεργασία με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες & προϊόντα για τους αθλητές μας που θα τους βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των αθλητικών μας στόχων. Εμείς από την πλευρά μας εγγυόμαστε την σωστή και συνεχή προβολή του Χορηγού μας.»

“Το Ποδήλατο – www.topoilato.gr” είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Cervelo στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια. Είναι μία επιχείρηση με απόλυτη ειδίκευση στην αγωνιστική ποδηλασία και το τρίαθλο. Για το επόμενο ένα χρόνο η εταιρεία θα αναλάβει την υποστήριξη των τριαθλητών σε σημαντικούς τομείς όπως η μηχανική υποστήριξη, το bike fitting, η σωστή επιλογή ανταλλακτικών κ.λπ.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος “Το Ποδήλατο” δήλωσε σχετικά : “Μας εμπιστεύονται καθημερινά οι περισσότεροι – σχεδόν όλοι – πρωταθλητές Ελλάδος, καθημερινοί αθλητές και χομπίστες, απλά για να κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλύτερα: Μηδενικά μηχανικά προβλήματα! Με βάση την 25ετή μας εμπλοκή σε αγώνες ποδηλασίας, διάθλου και τριάθλου θα καταβάλουμε την μέγιστη προσπάθεια για την υποστήριξη της ομάδας Athens Triathlon Team”

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα ειδικευμένα προϊόντα ποδηλασίας και τριάθλου επικοινωνήστε με το : “Το Ποδήλατο”-Χαρίλαου Τρικούπη 5 – Άλιμος -Στάση ΜΕΤΡΟ Ηλιούπολη- 210.9913.510 -www.cervelo.gr

Για περισσότερες πληροφορίες για την Athens Triathlon Team επικοινωνήστε στο : 6937170260 η μέσω εμαιλ στοinfo@triathlonworld.gr.

 

Summary
Article Name
Athens Triathlon Team
Description
Athens Triathlon Team : Νέος Χορηγός "Το Ποδήλατο - www.topoilato.gr" Η Athens Triathlon Team στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών υποστήριξης προς τους αθλητές της θα προχωρήσει στην συνεργασία με συνεργασία με το κατάστημα "Το Ποδήλατο - www.topoilato.gr",, εταιρεία παροχής υπηρεσιών και εμπορικής διακίνησης προϊόντων που αφορά την αγωνιστική ποδηλασία και το Τρίαθλο.
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)