Με διαφορετική σύνθεση σε σχέση με την ομάδα που συμμετείχε στον αγώνα του Βόλου αλλά με εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα επέστρεψε η ομάδα από την Ψάθα.
Στον συγκεκριμένο αγώνα δεν υπήρχε κατάταξη ανά ηλικιακή κατηγορία για να φανούν οι πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις των αθλητών μας όμως οι περισσότεροι αθλητές μας επέστρεψαν με προσωπικά ρεκόρ και στα τρία αθλήματα.
Στην γενική κατάταξη του ατομικού – αφήνοντας ταυτόγχρονα πίσω και τις ομάδες σκυταλοδρομίας – πρώτος ήταν ο Γιάννης Ψαρέλης με χρόνο 1:04:08. Ο Γιάννης μας δήλωσε σχετικά με τον αγώνα : «Στο ίδιο ΣΒΚ είχαμε 3 παράλληλες εκδηλώσεις Τριάθλου με τον αγώνα στην Ψάθα να καταφέρνει να συγκεντρώνει τους περισσότερους αθλητές. Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές Τάσο Σταθόπουλο και Θανάση Κανελλόπουλο καθώς στον Δήμο και κυρίως την Τροχαία και το Λιμενικό που στήριξαν τον αγώνα.
Ο συνδυασμός της επίπεδης διαδρομής και η χαμηλή ένταση των ανέμων ήταν ιδανικός για υψηλές ταχύτητες στην ποδηλασία.»
Στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης ήταν ο Ηλίας Λυμπέρης με χρόνο 1:13:24. O Ηλίας μας δήλωσε σχετικά : «Η διοργάνωση του αγώνα στην Ψαθα θεωρω οτι εκανε οτι δυνατο μπορουσε. Οι εθελοντες οσοι υπηρχαν,οι αστυνομια,οι ναυαγωσοστες εκαναν υπερ του δεοντος οτι καλυτερο μπορουσαν για τη καλυτερη δυνατη διεξαγωγη του αγωνα….Θα προτιμουσα η διαδρομη της κολυμβησης να ηταν τριγωνικη ετσι ωστε να ειχαμε αποφυγει τις “συγκρουσεις” με το αντιθετο ρευμα.
Η ζωνη αλλαγης ανετη και ικανοποιητικη,η ποδηλατικη διαδρομη πολυ καλη και επιπεδη για να αναπτυξει καποιος ταχυτητα. Η αστυνομια εκανε τα παντα για να διατηρησει το δρομο ελευθερο απο τα αυτοκινητα κ η ασφαλτος μια χαρα ηταν.Το τρεξιμο πολυ καλο σε επιπεδη διαδρομη διπλα στη θαλασσα.
Εγω έκανα συνολικο χρονο 1:13:25 που αυτο αντιστοιχουσε στη 4η θεση της γενικης κατάταξης. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την αποδοση μου.
Τελος θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου στους διοργανωτες για αυτη την πρωτη τους επιτυχημενη προσπαθεια και ευχομαι να συνεχισουν με αυτο το παθος και με αυτο το μερακι για την αναπτυξη του αθληματος στην Ελλαδα”.
Οι προπονητές της ομάδας μας είπαν : «Εξαιρετική βελτίωση για όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν. Κερδίζουμε αγωνιστικές εμπειρίες που είναι πολύ χρήσιμες και απαραίτητες για την συνέχεια. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και σιγά σιγά όλοι αποκτούν την σωστή αγωνιστική νοοτρoπία, που είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να πετύχουμε υψηλές και ανταγωνιστικές επιδόσεις σε κάθε ηλιακή κατηγορία, πέρα από τη γενική κατάταξη είμαστε ήδη πολύ δυνατοί».
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών μας
Σημείωση : Στους χρόνους της ποδηλασίας περιλαμβάνεται (έχει ενσωματωθεί και ο χρόνος της Τ1, μετάβαση από την έξοδο στην θάλασσα και την αλλαγή) και στον χρόνο του τρεξίματος έχει ενσωματωθεί ο χρόνος της Τ2.
25ή θέση Κομματάς Γεράσιμος – Κολύμβηση 0:13:01- Ποδηλασία 0:40:34 Τρέξιμο 0:26:01 Συνολικά 1:19:36. Δεύτερος αγώνας στην σειρά για τον Γεράσιμο και σταθερά ανοδική πορεία παρότι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφιέρώσει αρκετές ώρες στην προπόνηση.
34η θέση Αλεξίου Εντυ – Κολύμβηση 0:15:28- Ποδηλασία 0:39:32 Τρέξιμο 0:26:08
Συνολικά 1:21:08. Ο Εντυ αγωνίζεται στην κατηγορία 50+ και η επίδοσή του όσο και η θέση του στην γενική κατάταξη είναι εντυπωσιακή.
40η θέση Κωνσταντάκης Μάνος. Κολύμβηση 0:14:57 Ποδηλασία 0:40:32 Τρέξιμο 0:27:04 Συνολικά 1:22:33 Με μόλις δύο μήνες ενασχόλησης με το Τρίαθλο ο Μάνος που αγωνίζεται στην κατηγορία 45+ η επίδοσή του είναι εντυπωσιακή. Από το 1:37 του αγώνα κατάφερε να πάει στο 1:22. Ο Μάνος μας δήλωσε σχετικά με τον αγώνα : «Ηταν ενας όμορφος αγώνας και ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την φιλοξενία,ελπίζω και του χρόνου να είμαστε εκεί”.
52η θέση Τάκης Κόλλιας.Κολύμβηση 0:15:49 Ποδηλασία 0:42:04 Τρέξιμο 0:27:29 Συνολικά 1:25:22. Ο Τάκης μας δήλωσε σχετικά με τον αγώνα : «Θεωρώ ότι ήταν ευχάριστος αγώνας, με άγχος για τους Έλληνες οδηγούς που δεν έχουν διαβάσει στον Κ.Ο.Κ. ποιος έχει προτεραιότητα μεταξύ ποδηλάτου-αυτοκινήτου…»
71η πρώτη Θέση Γκιουλιστάνης Κίμωνας. Κολύμβηση 0:15:48 – Ποδηλασία 0:43:34 – Τρέξιμο 0:29:06 Συνολικός Χρόνος 1:28:28. Ηταν ο πρώτος αγώνα τριάθλου για τον Κίμωνα ο οποίος προέρχεται από τον μπάσκετ και τους τελευταίους μήνες έχει κάνει 2 αρθροσκοπήσεις στα δύο του γόνατα. Εκανε τον αγώνα αερόβια φοβούμενος για τα γόνατά του. Εξαιρετικά αθλητικά προσόντα και μεγάλες αθλητικές δυνατότητες.
81η Θέση Πεταλίδη Σύλβια. Κολύμβηση 0:17:11 – Ποδηλασία 0:43:40 Τρέξιμο 0:30:34 Συνολικά 1:31:25. Ξεκίνησε τρίαθλο πριν μόλις 3 μήνες και χωρίς αθλητική υποδομή αλλά με πολύ πειθαρχία δείχνει μία συνεχόμενη βελτίωση και στα τρία αθλήματα.