Προπονητικό camp από τον Δημήτρη Κασίμη

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και μπαίνουμε ξανά σε προπονητικούς ρυθμούς με ένα ξεχωριστό camp για δρομείς ( κάθε επιπέδου, από αρχάριους ως αυτούς που παίρνουν εντατικά μέρος σε αγώνες και κάθε ομάδας ) ,  δρόμου , βουνού αλλά και τριαθλητές που θέλουν ν’ αφιερώσουν στο τρέξιμο ένα Σαββατοκύριακο!

• Ο έμπειρος προπονητής Δημήτρης Κασίμης (www.kasimistraining.gr) θα είναι παρόν για να δώσει σημαντικά εφόδια, κατευθυντήριες και συμβουλές στους συμμετέχοντες για τη σωστή προετοιμασία και την προπόνηση τρεξίματος.
• Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Καρπενήσι και η διαμονή και διανυκτέρευση στο καταφύγιο του Καρπενησίου, Βελούχι σε υψόμετρο 1900μ., ώστε οι συμμετέχοντες να αποκομίσουν ερεθίσματα και οφέλη από την προπόνηση και διαμονή σε διαφορά υψομέτρου, “train low – live high”.
• Στο τέλος του τριημέρου θα αναδειχθούν οι 3 καλύτεροι αθλητές του camp, με βάση τόσο τις αθλητικές τους επιδόσεις στις προπονήσεις του camp όσο και από τη συνολική τους αθλητική παρουσία (γενικότερη συμπεριφορά, προσέγγιση στο φαγητό, ηρεμία , συμμετοχή στη συζήτηση ) και θα πάρουν μικρά αθλητικά δώρα!
Στο camp μπορούν να συμμετέχουν δρομείς κάθε επιπέδου, από αρχάριους ως αυτούς που παίρνουν εντατικά μέρος σε αγώνες και κάθε ομάδας, με μια μοναδική και απλή προϋπόθεση. Να χρησιμοποιείτε αθλητικά παπούτσια!

Δείτε τα’ αναλυτικό πρόγραμμα του camp:

http://www.kasimistraining.gr/?section=aproduct&prod=508&cat=12618

 

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)