Το ταξίδι του waterpolonews έφτασε στο τέλος του!

«Πριν από 3,5 χρόνια επιχειρήσαμε μια δυναμική βουτιά στην ενημέρωση, όπως λέει και το μότο μας, με σκοπό την προβολή της υδατοσφαίρισης, παρέχοντας μία αντικειμενική, ουσιαστική και συνεχή ενημέρωση σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

Καταβάλαμε από την αρχή μεγάλη προσπάθεια για να παραμερίζουμε τα προβλήματα και συνεχώς ξεπερνούσαμε τα εμπόδια για να φέρνουμε έγκαιρα και έγκυρα στο σπίτι σας τα νέα από την πισίνα.

Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και καταναλώναμε κάθε μέρα και την τελευταία μας ικμάδα ενέργειας για να βελτιωνόμαστε και να συνεισφέρουμε σε εσάς όσο το δυνατόν περισσότερα.

Υπηρετήσαμε τη δημοσιογραφία όχι απλώς με τους ηθικούς και  δεοντολογικούς κανόνες που τη διέπουν αλλά και με τρόπο αντισυμβατικό, προσπαθώντας να μείνουμε μακριά από παρωχημένες αντιλήψεις, συμφέροντα, οπαδικές κόντρες και εξωτερικές επιρροές προκειμένου να διαφημίσουμε το άθλημα όσο το δυνατόν καλύτερα.

Παραμείναμε πιστοί στην αγνή και ανυστερόβουλη πεποίθηση μας πως ο αθλητισμός – και ιδιαίτερα ο ομαδικός-  είναι μια μοντέρνα έκφραση του πολιτισμού που πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους κι όχι να τους διχάζει, είτε μιλάμε για τοπικό επίπεδο είτε για πανελλαδικό είτε για διεθνές.

Καθ’ όλη την πορεία μας, δείξαμε με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι αγαπήσαμε το σπορ, δουλέψαμε με πολύ μεράκι και προσφέραμε με ανιδιοτέλεια σ’ αυτό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια, κάναμε πολλά πρωτοποριακά πράγματα για το πόλο με κύριο γνώμονα την ικανοποίηση που λαμβάναμε κάθε φορά που δημιουργούσαμε μια καινοτομία ή καθετί που έβρισκε πρόσφορο έδαφος στο αναγνωστικό μας κοινό.

Οι δυσκολίες ωστόσο για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι τεράστιες και δεν μπορούν να ξεπερνιούνται πάντα.

Είναι γνωστό άλλωστε πως στη ζωή όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

Έτσι και για μας αυτή η πορεία έφτασε δυστυχώς προς το τέλος της.

Το ταξίδι ήταν όμορφο, διασκεδαστικό και γεμάτο εμπειρίες και οι αναμνήσεις μας θα είναι πολύ ισχυρές απ’ αυτό και θα τις νοσταλγούμε για καιρό.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας εμπιστεύθηκαν, μας στήριξαν και μας αγκάλιασαν όλο αυτό το διάστημα και τους ευχόμαστε τα καλύτερα.

Σ’ αυτούς που στάθηκαν καχύποπτα απέναντι μας και μας πολέμησαν βάζοντας κάθε είδους τρικλοποδιές τους ευχαριστούμε επίσης για το μάθημα ζωής που μας έδωσαν περί απανθρωπιάς, μισαλλοδοξίας, κακομοιριάς και τυχοδιωκτισμού.

Όλα αυτά φυσικά αποτελούν απόδειξη πως τίποτα δεν είναι αγγελικά πλασμένο και πως όσο σημαντικό κι αν είναι αυτό που κάνεις δε σημαίνει πως θα το αναγνωρίσουν όλοι.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν προσωπικά άρθρα των συντακτών μας που θα κάνουν το δικό τους απολογισμό αυτής της πορείας, ο καθένας με την ξεχωριστή του ματιά.

 

Σας ευχαριστούμε ξανά.

Με εγκάρδιους αποχαιρετισμούς,

Η δημοσιογραφική ομάδα του waterpolonews

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)