Η Deloitte μέγας χορηγός του μεγαλύτερου αγώνα Τριάθλου για παιδιά στην Ελλάδα που διοργανώνει τo CGS

 

Αθήνα, 25 Απριλίου 2019 – Η Deloitte Ελλάδος, στηρίζει την πρωτοβουλία του CGS και γίνεται μέγας χορηγός του CGS Kids Triathlon, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, στις εγκαταστάσεις του CGS. Μια πρωτοβουλία που ανήκει στο ευρύτερο σχέδιο της εταιρείας να προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη, σε ενέργειες που στόχο έχουν να βελτιώνουν την ποιότητας ζωής των ανθρώπων, την κοινωνία και το περιβάλλον.

 Το CGS Kids Triathlon αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση τριάθλου που απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά 6 έως 13 ετών και διεξάγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με την περσινή διοργάνωση να αγγίζει τις 200 και πλέον συμμετοχές παιδιών ηλικίας 5-14 ετών.

 Η Deloitte, υποστηρίζοντας ενεργά τη νέα γενιά, με συνεχείς πρωτοβουλίες που αφορούν στην εκπαίδευση και στην απασχόληση των νέων, είναι παρούσα αυτή τη φορά σε μία σημαντική γιορτή για τον αθλητισμό και τα παιδιά, με στόχο να τα φέρει σε επαφή με τον κόσμο του αθλητισμού και την υγιή ανταγωνιστικότητα.

Οι νεαροί αθλητές που θα συμμετέχουν στο CGS Kids Triathlon θα χωριστούν σε 5 κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους και θα κληθούν να διαγωνιστούν στην κολύμβηση, την ποδηλασία και το τρέξιμο, σε ειδικά προσαρμοσμένο στίβο. Οι έφηβοι ηλικίας 13 ετών θα διαγωνιστούν αποκλειστικά στα αγωνίσματα της κολύμβησης και του τρεξίματος.

Η επίσημη έναρξη του CGS Kids Triathlon θα πραγματοποιηθεί στις 10.45 στο κλειστό γυμναστήριο του CGS, όπου θα διεξαχθεί και η τεχνική ενημέρωση των συμμετεχόντων.

Οι νεαροί τριαθλητές καλούνται να παραλάβουν, με τους κηδεμόνες τους, τον αριθμό του αγώνα και να τοποθετήσουν το ποδήλατο στη ζώνη αλλαγής, την Παρασκευή 17 Μαΐου, από τις 17.30 έως της 21.00 το βράδυ, είτε το Σάββατο 8.30 το πρωί με 10.00. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 11.30 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 14.00.

Τα έσοδα από την συμβολική συμμετοχή των 5 ευρώ θα διατεθούν στην Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να μπείτε στο http://cgs.gr/kidstriathlon/

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)