Triathlon Lab : FLUX 2 Smart Bike Trainer

FLUX 2 Smart Bike Trainer

“Προκλητικά Ισχυρό” :  Εχει δημιουργηθεί από μία μεγαλύτερη μονάδα αντίστασης σε σχέση με το Flux S ώστε να έχει μεγαλύτερο εύρος ισχύος και να μπορεί να εξομοιώσει κλήσεις μέχρι και 16%.

Ακριβές και αξιόπιστο: Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενδείξεις ισχύος με πολύ μεγάλη ακρίβεια με το δείκτη σφάλματος να είναι μόλις 2,5%

Πολύ καλή/ απαλή αίσθηση πεταλαρίσματος. Η πιο ισχυρή μονάδα παραγωγής αντίστασης σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο εσωτερικό τροχό δίνει εξαιρετικά απαλή αίσθηση πεταλαρίσματος, πολύ κοντά σε ότι έχετε συνηθίσει στο δρόμο

Ήσυχο : Οι δονήσεις και οι θόρυβοι έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

Smart Trainer : Μπορεί να συνδεθεί με μία σειρά λογισμικών και δημοφιλών ποδηλατικών εφαρμογών όπως το Zwift και το Tacx

Τιμή € 799,99 ( € 645,15 & 24%ΦΠΑ) – Μπορείτε να το αγοράσετε από το Triathlon Lab (6937170260 & smartsportcoach@hotmail.com)

Συνοπτικά

  • Με βελτιωμένη αίσθηση ποδηλασίας και ακριβή δεδομένα ισχύος, αυτό το έξυπνο προπονητήριο έχει ότι χρειάζεστε για ευχάριστη και αποτελεσματική ποδηλασία σε εσωτερικό χώρο. Επανασχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να καταγράψετε τις επιδόσεις σας με αξιοπιστία και ακριβείς μετρήσεις που περιλαμβάνουν ισχύ, ταχύτητα και ρυθμό πεταλιάς με απόκλιση μικρότερη από 2.5%.

  • Αντίσταση σπριντ μέχρι 2.000 watt με απόκλιση μέχρι 2.5% και κλίση μέχρι 16%

  • Συνεργάζεται με τις αγαπημένες εφαρμογές όπως Zwift και Tacx για ευχάριστη και δυναμική ποδηλασία.

  • Το Flywheel στα 7.6kg εξασφαλίζει ρεαλιστική ποδηλασία και καλή ανταπόκριση

  • Είναι σχεδιασμένο για να περιορίζει το θόρυβο και τη δόνηση και είναι συμβατό με πολλούς τύπου ποδηλάτων

Τιμή € 799,99 ( € 645,15 & 24%ΦΠΑ)

Περιλαμβάνει: Άξονες Quick release axles για ποδήλατα δρόμου και βουνού (5mm) με σετ αντάπτορα για 142 x 12mm & 148x12mm,, 1 μήνα λογισμικό Tacx premium.

Για αγορά επικοινωνήστε με το Triathlon Lab 

Email : smartsportcoach@hotmail.com

Κινητό : 6937170260

www.triathlonword.gr

Tacx Flux S

Tacx Flux S

Summary
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Tacx
Product Name
Flux S
Price
EUR 799
Product Availability
Available in Stock

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)