1η TriathlonFriends Δοκιμασία

1η TriathlonFriends Δοκιμασία στο “Okeanos Sports Centre”-Παλλήνη

Φίλοι του Τριάθλου, Τριαθλητές αλλά και wannabe-Τριαθλητές, πιστοί στις ιδέες για την προώθηση του αγωνίσματος  που μας έφεραν όλους κοντά σαν ομάδα από την 1/11/11 , θα διοργανώσουμε –ελπίζουμε με την αμέριστη βοήθεια όλων σας– την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 μια Τριαθλητική Δοκιμασία, στο «OkeanosSportsCentre» στην Παλλήνη.

Θα είναι μια δοκιμασία Τριάθλου εσωτερικού χώρου (κολύμβηση σε πισίνα, ποδήλατο σε προπονητήριο και τρέξιμο σε κλειστό χώρο με αποστάσεις κοντά σε SuperSprint Τρίαθλο.

Κολύμπι=0,5Km   –  Ποδήλατο=15Km   –   Τρέξιμο=2Km

Θα είναι μια μικρή αλλά γερή κόντρα ανάμεσα σε φίλους και έμπειρους Τριαθλητές πριν τους επίσημους αγώνες που πλησιάζουν ενώ επίσης είναι μια ευκαιρία για κάποιον καινούργιο να δοκιμάσει το συνδυασμό αυτών των 3 αθλημάτων σε ένα ασφαλές περιβάλλον αλλά και μια δικαιολογία να βρεθούμε για ένα καφέ.

Βάλτε λοιπόν φιλικά «στοιχήματα» και κόντρα ανάμεσα στους φίλους σας σε αναερόβια επίπεδα αλλά ενθαρρύνετε και όλους αυτούς που σας αποκαλούσαν τόσο καιρό «τρελούς» να έρθουν να δοκιμάσουν …το Τρίαθλο !!!

Συμμετοχή: 5 ευρώ όσο κοστίζει δηλαδή μια ημερήσια είσοδος στην πισίνα του OkeanosSportsCentre

Αριθμός συμμετοχών: Αυστηρά 50 αθλητές – είμαστε όλοι ερασιτέχνες και όχι διοργανωτές αγώνων, δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε περισσότερα άτομα. Ελπίζουμε να είμαστε πολλαπλάσιοι στον χώρο είτε ως εθελοντές, είτε ως θεατές είτε για καφέ ώστε να γνωριστούμε καλύτερα εκτός του διαδικτυακού  χώρου.

Τρόπος διεξαγωγής: σε μορφή Wave-Κύματος των 10 αθλητών, με ταυτόχρονη εκκίνηση ανά 1 ώρα

Προϋποθέσεις:

1) Ενεργή κάρτα κολυμβητηρίου ή άλλου αθλητικού σωματείου ή βεβαίωση ιατρού

2) Ποδήλατο δρόμου ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στα προπονητήρια

3) Θα μας βοηθούσε αν το ποδήλατο σας έχει κοντέρ στην πίσω ρόδα. Αν δεν έχετε πρέπει να μας ενημερώσετε κατά την αίτηση εγγραφή σας

Επειδή είναι μια δοκιμασία προώθησης του Τριάθλου θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση όλων ΑΝ ο κάθε αθλητής συνοδεύεται από φίλο ή συγγενή ώστε να βοηθήσει στα transitions  αλλά και στην ομαλή διεξαγωγή της δοκιμασίας ΤΟΥ.

Χρονομέτρηση: θα υπάρχει αλλά δεν θα υπάρχουν απονομές ούτε έπαθλα. Επιτυχία για μας θα είναι να δούμε γνώριμες αλλά και νέες φάτσες είτε στην δοκιμασία είτε στον καφέ.

Ημερομηνία και ώρα αγώνα: Κυριακή 30 Μαρτίου 2014,

Ώρες εκκίνησης των Waves: 14:00,15:00,16:00,17:00 & 18:00

 

 

Τοποθεσία: OkeanosSportsCentre, 18o χλμ. Λ. Μαραθώνος, Πύλου 8, Παλλήνη, Τ.Κ 153 51,

Τρόπος εγγραφής: με email : andreas@triathlonfriends.gr

*(Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας)

*(για όσες παρέες θέλουν να διαγωνιστούν ταυτόχρονα στο ίδιο wave,ομαδικές δηλώσεις επιτρέπονται μέχρι 4 αθλητές με ταυτόχρονη εγγραφή μέσω email)

* ελπίζουμε στη συνέπεια όσων δηλώσουν συμμετοχή λόγω του περιορισμένου αριθμού αθλητών της δοκιμασίας.

 

Με εκτίμηση,

Triathlon FriendsGreece

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)