Ηλεκτρονικό Περιοδικό Τριάθλου (Κολύμβηση Ποδηλασία Τρέξιμο) :TriathlonWorld Emag, 2ο Τεύχος

Στο Δεύτερο Τεύχος του ηλεκτρονικού Περιοδικού Τριάθλου έχουμε ως κεντρικό θέμα «Την Προπόνηση και Αγώνες σε θερμά κλίματα».

Με απλές συμβουλές μαθαίνουμε μεταξύ άλλων  τι πρέπει να κάνουμε προετοιμαζόμενοι για αγώνα σε θερμά κλίματα, τι πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς κι μετά το τέλος αυτού.

Με πρακτικό τρόπο μαθαίνουμε  να προστατεύουμε τον εαυτό μας από το θερμικό στρες και γνωρίζουμε τι ποσότητες από υγρά, μάκρο και μίκρο θρεπτικά στοιχεία πρέπει να λαμβάνουμε για να βελτιώσουμε την αθλητική μας απόδοση.

Στο ίδιο τεύχος του περιοδικού φιλοξενούμε μικρά αποσπάσματα από  αποκλειστικές συνεντεύξεις από μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Τριάθλου:

  • To μεγάλο φαβορί για το χρυσό στο Ρίο Gwen Jorgensen μας εξηγεί τα μυστικά της στο τρέξιμο.
  • Η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας Kate Allen μας εξηγεί την προπονητική της φιλοσοφία που της χάρισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
  • Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην μεγάλη απόσταση και νικητής αρκετών αγώνων Ironman- που παραλίγο να σκοτωθεί σε τροχαίο την ώρα της προπόνησης – εξηγεί με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε ατομικό ρεκόρ.