Transition Sports Triathlon : 10 Μαίου 2015

Η Transition Sports είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τη διεξαγωγή του Τριάθλου Sprint & Παιδικού, στις 10 Μαΐου 2105 στον Σχινιά.

 

H Transition Sports εγγυάται για άλλη μία φορά μια άρτια διοργάνωση στις ασφαλείς και σύγχρονες εγκαταστάσεις του Σχινιά.

 

Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι ο Αγώνας Παιδικού Τριάθλου αποτελεί τη μοναδική αντίστοιχη διοργάνωση στην Ελλάδα η οποία έχει ως στόχο της να ενθαρρύνει και να προετοιμάσει τους μελλοντικούς αθλητές, στηρίζοντας ενεργά τον τριαθλητισμό στην Ελλάδα.

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους συμμετέχοντες ότι την ημέρα του Αγώνα θα συγκεντρωθούν είδη αθλητικού εξοπλισμού, ρουχισμού και υπόδησης σε καλή κατάσταση, για το Ίδρυμα για το Παιδί “Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ” (https://pammakaristos.wordpress.com/). Η προσφορά σας θα είναι πολύτιμη για το Ίδρυμα, το έργο του οποίου στηρίζεται σε εθελοντικές, φιλανθρωπικές δράσεις.

 

Επίσης, αρωγοί στη διοργάνωση του Αγώνα θα είναι όπως και στο παρελθόν, η ομάδα εθελοντών Μαραθώνα “ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΔΡΑΣΗ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ”

(https://www.facebook.com/groups/672480342777349/).

 

Για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει ως εθελοντής στις διοργανώσεις μας και να παρακολουθήσει από κοντά την εμπειρία ενός Αγώνα Τριάθλου, ας επικοινωνήσει στο info@transitionsports.gr

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 10.05.2015

 

ΤΡΙΑΘΛΟ SPRINT

 

Κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών (age groups)

 

Οι κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών διαμορφώνονται ανά πενταετία, ξεκινώντας από 18 ετών.

 

Η εκκίνηση για το Sprint ορίζεται στις 10:00.

 

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαδρομές του Αγώνα της 10.05.2015, δείτε τον χάρτη εδώ 

 

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΙΑΘΛΟ

 

Όσον αφορά στον Αγώνα Παιδικού Τριάθλου, διαμορφώνονται οι ακόλουθες ηλικιακές κατηγορίες και τα αντίστοιχα αγωνίσματα:

 

  • 8 έως 10 ετών (παιδιά γεννημένα τα έτη 2006-2007): Κολύμβηση: 200μ, Ποδηλασία: 5000χλμ, Τρέξιμο: 300μ)

 

  • 10 έως 12 ετών (παιδιά γεννημένα τα έτη 2004-2005): Κολύμβηση: 200μ, Ποδηλασία: 1000μ, Τρέξιμο: 600μ

 

  • 12 έως 14 ετών (παιδιά γεννημένα τα έτη 2001 – 2002) & 14 έως 16 ετών (παιδιά γεννημένα τα έτη 2002-2003): Κολύμβηση: 300μ, Ποδηλασία: 6000μ, Τρέξιμο: 1000μ

 

  • 16 έως 18 ετών: Αγώνας Sprint (Κολύμβηση: 750μ, Ποδηλασία: 20000μ, Τρέξιμο:5000μ)

 

Η εκκίνηση του Παιδικού Τριάθλου ορίζεται για τις 11:15

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές για τον Αγώνα Τριάθλου Sprint – Παιδικού έχουν ήδη ξεκινήσει και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 05.05.2015. Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να πραγματοποιήσουν εγκαίρως τις εγγραφές τους, καθώς και την τακτοποίηση των οφειλών τους.

 

Επισημαίνεται ότι το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές άνω των 18 ετών ανέρχεται στα 40€, για τους φοιτητές στα 30€, ενώ δεν προβλέπεται κόστος συμμετοχής για τους κάτω των 18 ετών.

 

Για ατομική εγγραφήπατήστε εδώ

 

Για ομαδική εγγραφήπατήστε εδώ

 

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

 

Υπενθυμίζεται ότι για τους μικρούς τριαθλητές, κρίνεται απαραίτητη η παρουσία γονέα ή και προπονητή, καθώς και δελτίο αθλητή ή ιατρική βεβαίωση.

 

Τέλος, οι άνω των 18 οφείλουν να προσκομίσουν κατάλληλα θεωρημένα τα έντυπα ιατρικής βεβαίωσης και υπεύθυνης δήλωσης.

 

Σας περιμένουμε στην εκκίνηση!

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Transition Sports Team

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)