Προπονητικό camp στη Ζήρεια κ τον Φενεό

 

Τοποθεσία : Γκούρα, Ορεινή Κορινθία (Oροπέδιο Φενεού – Όρος Ζήρεια )

Ημερομηνίας:14-15-16 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή

16:00-20:00  Άφιξη (1η) στον ξενώνα «Αρχοντικό Πρεδάρη» , τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση.

20:00-22:00  Βραδινό γεύμα, ενημέρωση για το πρόγραμμα

Σάββατο

09:00 Άφιξη(2η) στον ξενώνα « Αρχοντικό Πρεδάρη» www.arhontiko-predari.gr τακτοποίηση στα δωμάτια.

10:00 χαλαρό τρέξιμο ή περπάτημα στην διαδρομή των 7χλμ του αγώνα Scale Race

13:00 Επιστροφή στον ξενώνα, μεσημεριανό, ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος.

18:00- 20:00 Βραδινή προπόνηση με φακούς, ελαφρύ τρέξιμο σε χωμάτινο δρόμο με κατεύθυνση «έκπληξη»!

21:00 Βραδινό φαγητό, ενημέρωση, συζήτηση για την προπόνηση της ημέρας.

Κυριακή

08:00-09:00 Πρωινό, ενημέρωση για το πρόγραμμα της ημέρας.

10:00  Τρέξιμο στην λίμνη Δόξα. Ασκήσεις ενδυνάμωσης , ελαφρύ προπονητικό πρόγραμμα, περπάτημα προς την μονή του Αγίου Γεωργίου.

14:00 – 16:00 Επιστροφή στον ξενώνα, φαγητό, ανασκόπηση διημέρου, ξεκούραση.

18:00 Αναχώρηση για Αθήνα

Η τιμή συμμετοχής στο camp είναι :

 Π.Σ.Κ. 120 ευρώ κ περιλαμβάνει : 2 διανυκτερεύσεις , 2 γεύματα, 2 δείπνα, περιηγητικές – προπονητικές υπηρεσίες, αναμνηστικό μπλουζάκι.

Σ.Κ . 80 ευρώ κ περιλαμβάνει : 1 διανυκτέρευση, 1 δείπνο, 2 γεύματα , περιηγητικές – προπονητικές υπηρεσίες, αναμνηστικό μπλουζάκι.

Τι θα πρέπει να κάνετε εσείς :

 

1)    Δήλωση συμμετοχής, αποστέλλοντας με email στο minasileou@hotmail.com τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν στην παρακάτω φόρμα μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου το αργότερο.
ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑ
ΕΠΙΘΕΤΟ
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ
ΓΕΝ/ΣΗΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
EMAIL
No ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ
Νο ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ

κ επικοινωνήστε για να κλείσετε δωμάτιο στο τηλέφωνο:6938 900 200

2) Καταθέστε έως κ 7 ημέρες πριν την πραγματοποίηση του camp το ποσό προκαταβολής 50 ευρώ στον λογαριασμό που θα σας δοθεί μετά από το κλείσιμο του δωματίου, με το όνομα σας κ την λέξη camp στην κατάθεση. Σε διαφορετική περίπτωση η δήλωση θα θεωρείται άκυρη κ θα παραχωρηθεί η θέση της σε άλλο συμμετέχοντα. Το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται κ παραμένει για μια επόμενη φορά.

3) Ετοιμάστε τα πράγματά σας. Ρούχα τρεξίματος για τις 3 προπονήσεις, ελαφριά φθινοπωρινά κ χειμωνιάτικα, καθώς οι θερμοκρασίες στο υψόμετρο του χωριού εκείνη την περίοδο ενδέχεται να είναι χαμηλές . ( μπουφάν, Ισοθερμικό, ζεστά ρούχα κ κάλτσες για μετά την προπόνηση). Αδιάβροχο, αντιανεμικό, 2 ζευγάρια παπούτσια (trail αν υπάρχει + δρομικό) Camelback ή υδροδοχείο (αν υπάρχει). Φακό κεφαλής, για την βραδινή προπόνηση. Οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν την ευθύνη για την συμμετοχής τους στο camp κ για την καλή τους φυσική κ σωματική κατάσταση κ υγεία.

See you in Goura

Υπεύθυνη του Camp :  ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΥΛΑΙΟΥ

Τηλ επικοινωνίας :6937986848

ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

 ziria2011_info_500

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)