Η Stoiximan Ονομαστικός Χορηγός του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η Stoiximan Ονομαστικός Χορηγός του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η Stoiximan θα είναι ο Ονομαστικός Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» για τα επόμενη δύο έτη, αρχής γενομένης από τον Stoiximan.gr 12o Διεθνή Μαραθώνιο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου και χιλιάδες Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς Υγείας κάθε ηλικίας και επιπέδου αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη γεμάτη λάμψη και χρώμα εαρινή γιορτή της.

 

Η Stoiximan στήριξε την περσινή διοργάνωση ως ο Μεγάλος Χορηγός της. Πλέον, η εταιρεία, που εδώ και χρόνια στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό σε επίπεδο βάσης, αλλά και πρωταθλητισμού, αναλαμβάνει και συμπορεύεται με το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο δια των παράλληλων εκδηλώσεών του διαθέτει επιπλέον ιστορικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα.

 

Ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, δήλωσε:« Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Stoiximan στηρίζει τη μεγαλύτερη μαζική αθλητική διοργάνωση, θεσμό της Θεσσαλονίκης. Ο Stoiximan.gr 12ος  Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ μας βρίσκει αυτή τη χρονιά υπερήφανο Ονομαστικό Χορηγό. Ήδη, από την προηγούμενη φορά μέσω της Stoiximan Running Τeam καταφέραμε να υλοποιήσουμε  δράσεις για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών. Φέτος διατηρούμε τον ίδιο ενθουσιασμό για τη συμμετοχή μας σε αυτή την εξαιρετικής σημασίας για τη Bόρεια Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την χώρα διοργάνωση. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία, αυτή που εκφράστηκε με το σύνθημα “Είμαστε εδώ για τον ελληνικό αθλητισμό” και παραμένουμε δίπλα σε διοργανώσεις που χρειάζονται τη στήριξή μας. Μαζί με συνεργαζόμενους φορείς αλλά και ολόκληρη τη Stoiximan Running Team, θα ενισχύσουμε το έργο κοινωνικών Ιδρυμάτων, για να σταθούμε σταθερά και υπεύθυνα κοντά σε όσους μας χρειάζονται. Προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση του αθλητισμού και των ανθρώπων που μοιράζονται τη χαρά αυτής της συμμετοχής. Στόχος μας είναι να δούμε τη διοργάνωση αυτή να  μεγαλώνει και να προσκαλεί ακόμα περισσότερους επαγγελματίες και ερασιτέχνες  δρομείς να ζήσουν αυτή την μοναδική αγωνιστική εμπειρία. »

Τη διεύρυνση της συνεργασίας με τη Stoiximan καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος:

Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη και τη χώρα μας, ένα κοινωνικό γεγονός αθλητικού αλλά και πολλαπλού χαρακτήρα με σημαντικότατη θετική κοινωνική παρέμβαση, ένα γεγονός το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και επιπέδου αγωνιστικής κατάστασης, αποτελώντας την εαρινή γιορτή της Θεσσαλονίκης. Η Stoiximan, η οποία έμπρακτα στηρίζει τον ελληνικό αθλητισμό σε επίπεδο βάσης αλλά και πρωταθλητισμού, για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για όλους μας ότι με την μεγάλη εταιρεία με τους κοινούς με εμάς στόχους και ιδανικά σε θέματα αθλητισμού και κοινωνικής ευθύνης θα συμπορευτούμε, με τη βεβαιότητα ότι απόρροια αυτής της σχέσης θα είναι η ποιοτική βελτίωση της διοργάνωσης και φυσικά η ακόμη καλύτερη υποστήριξη των ακόμη περισσότερων συμμετεχόντων, στη μεγάλη γιορτή της Κυριακής 2 Απριλίου, σε έναν από τους Δρόμους του αγωνιστικού προγράμματος, του ιστορικού Μαραθωνίου Πέλλα – Θεσσαλονίκη και των Δρόμων Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ και 5.000μ. του Stoiximan.gr 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)