Κλείνουν αύριο οι δηλώσεις για τον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ

 

Δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

Μέχρι και την Παρασκευή οι δηλώσεις

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά, ολοκληρώνονται αύριο, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.


Όσοι από εσάς έχετε δηλώσει ήδη συμμετοχή αλλά δεν έχετε καταβάλει το κόστος συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέχρι και αύριο με έναν από τους τρόπους πληρωμής που αναφέρονται πιο κάτω.
Σε περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή αλλά επιθυμείτε να λάβετε κι εσείς μέρος στον αγώνα, μπορείτε να κάνετε εδώ δήλωση συμμετοχής και να καταβάλετε το κόστος συμμετοχής μέχρι και αύριο, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει τόσο τη δήλωση συμμετοχής όσο και την πληρωμή σας. Επίσης, το κόσος συμμετοχής έχει ανέλθει στα 10 ευρώ για το απλό πακέτο και στα 15 ευρώ για το ενισχυμένο από τη Δευτέρα 11/11.


Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνει την ημέρα του αγώνα στο σημείο της εκκίνησης(Στάδιο στίβου Αγίου Κοσμά, Ελληνικό) από τις 8:00 – 9:30 π.μ.

 

31ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας και Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά
Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο μπαίνει στην 4η δεκαετία του ο Αγώνας Δρόμου Υγείας της Αθήνας, απόστασης 10 χλμ.

Η ανοδική πορεία των τελευταίων ετών, αναμένεται να συνεχιστεί και φέτος με χιλιάδες δρομείς να κατακλύζουν την παραλιακή λεωφόρο στις 24 Νοεμβρίου, τρέχοντας στην πιο εύκολη και γρήγορη διαδρομή της Αθήνας.

Η πιο γρήγορη και εύκολη διαδρομή της Αθήνας, ελκύει παλιούς και νέους δρομείς να λάβουν μέρος για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους ή απλά για να χαρούν τη συμμετοχή σε ένα καλά οργανωμένο αγώνα.

Ο ΣΔΥ Αθηνών και η All About Running προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα γιορτή για το τρέξιμο.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)