11ος Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης : Θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου (11:00)

Ανακοίνωση των Διοργανωτών. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι σύμφωνα με όλες τις τελευταίες προβλέψεις, οι καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν την Κυριακή το πρωί στον κόλπο της Βουλιαγμένης, θα είναι ιδιάιτερα βεβαρημένες με ισχυρές καταιγίδες και Νότιους ανέμους εντάσεως 5-7 μποφόρ.

Η ένταση των ανέμων με αυτή την κατεύθυνση, στη συγκεκριμένη περιοχή δημιουργεί ιδιαίτερα υψηλό κυματισμό και γενικότερα αντίξοες συνθήκες, για την ομαλή και με ασφάλεια διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Λόγω των ανωτέρω αρνητικών καιρικών συνθηκών οι αγώνες όλων των αποστάσεων του XTERRA 11ου Χειμερινού Διάπλου Βουλιαγμένης, της Κυριακής 24 Νοεμβρίου αναβάλλονται και θα διεξαχθούν το επόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2014 στις 11:00πμ.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους την επόμενη Πέμπτη & Παρασκευή απο τις 16:00-19:00 απο την Γραμματεία των Αθλητικών Σχολών του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου (ημέρα του αγώνα) απο τις 08:00-10:00 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3716376, στο 6934696191 και στο info@xterragreece.com. Ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε όλους το επόμενο Σάββατο.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)