Αγώνες Κολύμβησης Open Water στην Ολυμπιακή Διαδρομή του 1896.

119 χρόνια μετά τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες αναβιώνει στον Πειραιά η κολυμβητική διαδρομή του τότε.

Το Σάββατο 30 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στο Πασαλιμάνι Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας.

Oι κολυμβητές θα αγωνιστούν σε 500 μέτρα ελεύθερο, το 1ο Ολυμπιακό αγώνισμα. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα κάτω από την πλατεία Αλεξάνδρας.

O αγώνας έχει την σφραγίδα του κορυφαίου Ελληνα προπονητή σε όλα τα αθλήματα για το 2014 Νίκου Γέμελου.

Τεχνικά άρτια οργάνωση και όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Κολύμβσης θα συμμετέχουν στον αγώνα.

Ώρα έναρξης: 11.00 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι για να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσουν την Αίτηση και να την αποστείλουν στο info@emdpiraeus.gr. H προθεσμία υποβολής συμμετοχών λήγει την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 12 μ.μ.

 

 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ : ..………………………………………………………………

 

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ : …………………….……………………………………………..

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : .………………………………………………………

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ : …………………………..…..………………………….

 

ΠΟΛΗ : ……………….…………………………………………………………………

 

ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ : ………………………………………………………………

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ e-mail : ……………………….…………………………………………

 

 

 

Δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στην κολυμβητική διαδρομή με προσωπική μου ευθύνη και γνωρίζω ότι η συμμετοχή μου δημιουργεί κινδύνους για τη σωματική μου ακεραιότητα από ασθένεια, τραυματισμό έως και θάνατο. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία άλλη υποχρέωση πέρα από ότι προβλέπεται στους κανονισμούς. Ακόμη δηλώνω ότι διάβασα προσεκτικά τους κανονισμούς και δεν πρόκειται να διεκδικήσω οποιαδήποτε αποζημίωση από πιθανές βλάβες που ενδεχομένως υποστώ από ατύχημα κατά τη διάρκεια της κολυμβητικής διαδρομής ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκληθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος της Αναβίωσης των Πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων. Απαλλάσσω τους διοργανωτές από οποιαδήποτε ευθύνη κι από οποιεσδήποτε διεκδικήσεις μου που ενδεχόμενα θα προκύψουν στη διάρκεια της Αναβίωσης των Πρώτων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.

 

 

 

/  05  /  2015

 

 

 

 

 

ΥΠΟΓΡΑΦΗ

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)