Εγκαίνια για το νέο κατάστημα της North Face.

Διασημότητες από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, fashion bloggers και δημοσιογράφοι, έσπευσαν τη Δευτέρα στο Golden Hall, στο Μαρούσι, για τα εγκαίνια του νέου, εντυπωσιακού καταστήματος της εταιρείας The North Face.

 

Η εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της ένδυσης και του εξοπλισμού στην ύπαιθρο, συνεχίζει να επενδύει στρατηγικά στην Ελλάδα, με την προσθήκη ενός flagship store, προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα προϊόντα της στην αγορά. Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα, υπό τις μουσικές της guest dj Νίκης Χάγια, να θαυμάσουν την  ιδιαίτερη κατασκευή από πάγο (ice bar), στην οποία ξεχώριζε το σκαλισμένο λογότυπο της The North Face, από όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν το αγαπημένο ζεστό ποτό των σκιέρ, gluhwein, ενώ επίσης, είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν όλα τα νέα προϊόντα της εταιρείας.

 

Μεταξύ άλλων, στο νέο κατάστημα της The North Face, το οποίο βρίσκεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου, παρευρέθησαν διασημότητες όπως οι Ελεονώρα Μελέτη, Νικολέττα Ράλλη, Ελένη Καρποντίνη, Βασίλης Κικίλιας, Σόφη Πασχάλη, Άννα Πρέλεβιτς, Κώστας Φραγκολιάς, Αννίτα Ναθαναήλ, Ορθούλα Παπαδάκου, Τζέλη Σκαρλάτου, Ραμέλ Κάρι, Ντάνιελ Πράνιτς και Γκόρντον Σίλντεφελντ, καθώς και οι αθλητές της TNF Άρης Θεοδωρόπουλος και Ranelle McCoy.

 

Με το πέρας των εγκαινίων, ο Brand Manager της The North Face, κ. Μανώλης Μαυροειδής, δήλωσε σχετικά: «Είναι ένα πολύ σημαντικό στρατηγικό βήμα για εμάς, να συνεχίζουμε να επενδύουμε και να στηρίζουμε την ελληνική αγορά, σε μία περίοδο, ιδιαίτερα δύσκολη για όλο τον κόσμο. Η The North Face, θα βρίσκεται στο κέντρο των αγορών, εδώ στο Golden Hall, με το νέο της κατάστημα, προσφέροντας τα προϊόντα της, με σκοπό να ακολουθεί και να πληροί πάντα τις ανάγκες των καταναλωτών και των πελατών της. Ευχόμαστε το νέο μας κατάστημα να φέρει κοντά μας περισσότερους φίλους, οι οποίοι δεν θα σταματήσουν ποτέ να ψάχνουν και να ανακαλύπτουν το καλύτερο προϊόν για αυτούς, καθώς όπως αναφέρουν και οι fans της εταιρείας μας, you must never stop exploring».

239875

Την εκδήλωση των εγκαινίων υποστήριξε η εταιρεία Era Nuts, Herbs and Spices που προσέφερε φρέσκους ξηρούς καρπούς και ποικιλίες αποξηραμένων φρούτων στους καλεσμένους.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)