Βαλκανικό πρωτάθλημα Mtb 2013.

Με 2 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε χθές από τη Βουλγαρία η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ορεινής ποδηλασίας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά ότι είναι η πρώτη δύναμη των Βαλκανίων στο αγώνισμα.

Συγκεκριμένα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2013, που διεξήχθη την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στην πόλη Παμπόροβο της Βουλγαρίας, ο Δημήτρης Αντωνιάδης των ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ, διατήρησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Βαλκανίων, που είχε κερδίσει πέρυσι, επικρατώντας εύκολα στην κατηγορία νέων ανδρών, ενώ κατετάγη δεύτερος στην κατηγορία eliteανδρών παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο. Στους νέους άνδρες δεύτερος κατετάγη ο Μόλα Χαρούν του Α.Ο. ΘΗΣΕΑ κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο. Το άλλο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Βροχίδης του ΑΡΗ Θεσ/νίκης και ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Βαλκανίων στην κατηγορία Εφήβων. Τρίτος στην κατηγορία Παίδων κατετάγη ο Μάρκος Κουφοπαντελής του Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α. ELITE ΑΝΔΡΩΝ

1. BilalAkgul                       Τουρκία          1.17.50

2. Αντωνιάδης Δημήτρης Ελλάς             1.18.31

3. DjurdijicBojan                 Σερβία            1.21.50

5. Μόλα Χαρούν                  Ελλάς             1.22.37

Β. ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

1. Αντωνιάδης Δημήτρης   Ελλάς             1.18.31

2. Μόλα Χαρούν                  Ελλάς             1.22.37

3. Mulic Demir                     Μαυροβούνιο    1.25.18

Γ. ΕΦΗΒΩΝ

1. ΒροχίδηςΑλέξανδρος    Ελλάς             49.50.15

2. Jovanoski Jovan               FYROM           51.01.11

3. Lilovski Dobrin                 Βουλγαρία       51.35.41

8. Κακαβελάκης Γιάννης        Ελλάς             55.39.05

17.Δοξαράς Ευάγγελος          Ελλάς             59.18.75

Δ. ΠΑΙΔΩΝ

1. TiryakiOguzhan               Τουρκία          35.24.30

2. Χριστόδουλος Μιχάλης      Κύπρος           36.23.17

3. Κουφοπαντελής Μάρκος Ελλάς          37.23.86

11.Γεωργιάδης Γεώργιος        Ελλάς             39.23.17

19.Βασιλαντωνάκης Στέφανος Ελλάς            43.30.17

Ε. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. Χριστοφόρου Ανδριάννα    Κύπρος           1.03.28

2. KozarevaHristina             Βουλγαρία        1.06.08

3. KosticIvana                    Σερβία              1.07.31

4. Λαζοπούλου Βασιλική        Ελλάς             1.09.04

6. Πλεσιώτη Δήμητρα           Ελλάς             1.11.42

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας πήραν μέρος αθλητές και αθλήτριες από οκτώ χώρες.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)