Ποδηλασία MTB Open Cup : The last race.

Την Κυριακή 12/5, αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα του φετινού MTB Open Cup – δε θα πάει κανείς πουθενά! Σουβλάκια και μπύρες θα διατίθενται στο χώρο του τερματισμού μετά τις απονομές, ώστε να ξεκινήσετε επιτόπου την αποκατάσταση σας, υπό τους ήχους μουσικής! Λίγη ώρα αργότερα, θα γίνουν και οι τελικές απονομές του κυπέλου, με τους 12 βαθμολογικούς νικητές κάθε κατηγορίας του MTB Open Cup 2012/13 να βραβεύονται!

Πρόγραμμα
 • 9:00 Άνοιγμα Γραμματείας
 • 11:30 Αγώνας
 • 14:30 Απονομές Αγώνα
 • 15:00 Pre Party (Eating time)
 • 16:00 Απονομές Πρωταθλήματος – Party Time

MTB Open Cup Après-Race party: Σας περιμένουμε όλους.

 

Προκήρυξη

Ο Π.Ο.Η. Πελοτόν με τη συνεργασία και την τεχνική υποστήριξη της KASSIMATIS CYCLING διοργανώνουν τον έκτο αγώνα του MTB Open Cup 2012/13 την Κυριακή 12/5/13 στο Όρος Αιγάλεω Αττικής.

Λεπτομέρειες αγώνα

 • Τόπος εκκίνησης: Δημοτικό Γυμναστήριο Κερατσινίου – Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ στη διασταύρωση των οδών Γαληνού καιΜπαλή.
 • Ώρα εκκίνησης: Κατηγορίες Α1, Α2, Α3, Α4, Γ1 στις 11:30π.μ. / Κατηγορία FUN* επίσης στις 11:30π.μ. (δείτε τις κατηγορίες αναλυτικά εδώ).
 • Παραλαβή Νούμερου Συμμετοχής: Στη γραμματεία την ημέρα του αγώνα, από 09:00π.μ. έως 11:00π.μ. ή στην έδρα της Kassimatis Cycling, Πλ.Ιπποδαμείας 8, Πειραιάς (τηλ. 210-4122596 -προεπιλογή 3, κ.Αντώνης Μαρτίνος) από 29/4 στις 09:00, έως 10/5 στις 18:00.
 • Διαδρομή: Ο τύπος της διαδρομής είναι XC “Point to point” με την εκκίνηση και τον τερματισμό στο ίδιο σημείο. Για τις κατηγορίες Α1, Α2, Α3, Α4 και Γ1 η απόσταση είναι 33,8Km. Για την κατηγορία FUN η απόσταση είναι 12,1Km. Ο μέσος χρόνος της μεγάλης διαδρομής υπολογίζεται στις 2 ώρες και 30 λεπτά, ενώ της μικρής στη 1 ώρα. Για λήψη των αρχείων GPS δείτε εδώ για την κατηγορία FUN και εδώ για τη μεγάλη διαδρομή.
 • Δήλωση συμμετοχής, για όσους δεν έχουν υπογράψει από τον προηγούμενο αγώνα: Με Fax στο 210-4119317, υπογεγραμμένη μαζί με την απόδειξη πληρωμής. Η υπεύθυνη δήλωση ισχύει για όλους τους αγώνες του MTB Open Cup 2012/13. όσοι έχουν ήδη αποστείλει την υπεύθυνη δήλωση από τον προηγούμενο αγώνα, δε χρειάζεται να τη ξαναστείλουν -αρκεί μόνο να κάνουν κατάθεση δίνοντας ονοματεπώνυμο και κατηγορία στην αιτιολογία. Π.χ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ Α2
 • Κόστος συμμετοχής: Όλες οι κατηγορίες €20, εκτός FUN €15,00 (για αρ.λογαριασμού δείτε εδώ). Στο κόστος περιλαμβάνεται: το δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, ανεφοδιασμός, πρώτες βοήθειες, υποστήριξη γιατρού κατά την διάρκεια του αγώνα, υδροδοσία πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενεργειακό gel, σάντουιτς, και 23% ΦΠΑ.
 • Kανονισμοί: Ο αγώνας διέπεται από τους κανονισμούς του MTB Open Cup.
 • Πληροφορίες: 6947-608746 Αντώνης Μαρτίνος

Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 10/5 ώρα 14:00 για ηλεκτρονική κατάθεση και 18:00 στο Kassimatis Cycling Store. Όταν κάνετε κατάθεση του αντιτίμου, παρακαλούμε δίνετε το όνομα και την κατηγορία σας. Προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση έχουν όσοι δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή.

 • * Η κατηγορία FUN απευθύνεται σε αρχάριους ποδηλάτες που έχουν περιορισμένη ή καθόλου αγωνιστική εμπειρία, ή είναι μικρότερης ηλικίας.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)