Magnathlon 2014

 Magnathlon Βόλος  28-09-2014 

Φιλανθρωπικός Αγώνας Τριάθλου

 

Ο Λευτέρης Παρασκευάς, το BikeMe.gr, η ΕΨΑ και η ΕΛΕΠΑΠ σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και υπό την αιγίδα της  Ελληνικής  Ομοσπονδίας  Τριάθλου διοργανώνουν για 3η χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα  Magnathlon.

Ο αγώνας γίνεται για την ενίσχυση του ιδρύματος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Περιγραφή Αγώνα

Η εκκίνηση  η ζώνη αλλαγών και η γραμματεία  θα είναι στην περιοχή των Αλυκών Βόλου στο parking της οδού Βάκχου και ο τερματισμός θα γίνει στο πανεπιστήμιο στην    Παραλία του Βόλου.

 

Ώρα Εκκίνησης:  10:00

Κολύμβηση

Μήκος Διαδρομής: 750μ

-Τριγωνική διαδρομή με εκκίνηση από την παραλία

Για την ασφάλεια των αθλητών θα φροντίζουν οι εθελοντές διασώστες με φουσκωτά σκάφη

Ποδηλασία

Μήκος Διαδρομής  22χιλ. σε 3 Στροφές        

Στον παραλιακό δρόμο  Πευκακίων θα διεξαχθεί το ποδηλατικό σκέλος, σε 3 στροφές.

Ο δρόμος θα είναι κλειστός  στην κυκλοφορία των οχημάτων

 

Τρέξιμο

Μήκος Διαδρομής  10χιλ

Η διαδρομή θα ακολουθήσει τον παραλιακό  δρόμο Πευκακίων , στην συνέχεια μέσα από τον ποδηλατοδρόμο, στην παραλία του Βόλου όπου θα είναι και ο τερματισμός.

 

Για την συμμετοχή απαιτείται:

-Βεβαίωση από Καρδιολόγο ή Παθολόγο

– Υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση που θα βρείτε στο www.magnathlon.com

-Κράνος

 

Το κόστος συμμετοχής είναι

-Ατομικό 20€

-Ομαδικό 40€

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.magnathlon.com

Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις συμμετοχές των αθλητών και δωρεές θα δοθούν στο ίδρυμα της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Η  συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για τα παιδιά του ιδρύματος αλλά και για τους υπεύθυνους της ΕΛΕΠΑΠ γιατί τους δίνει δύναμη να συνεχίσουν το έργο τους.

Σας περιμένουμε

Magnathlon Team

 

 

 

 

 

Summary
Article Name
Magnathlon 2014
Description
Ο Λευτέρης Παρασκευάς, το BikeMe.gr, η ΕΨΑ και η ΕΛΕΠΑΠ σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου διοργανώνουν για 3η χρονιά τον φιλανθρωπικό αγώνα Magnathlon. Ο αγώνας γίνεται για την ενίσχυση του ιδρύματος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)