HALKIDA 1st AQUATHLON FESTIVAL

HALKIDA 1st  AQUATHLON FESTIVAL

Διοργανωτής : Madwaters sport events & activities

Με την υποστήριξη του  Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη διοργάνωση του πρώτου  αυτού αθλητικού διήμερου στην πόλη μας, στις 27 και 28 Ιουνίου 2015.

Το HALKIDA 1st AQUATHLON FESTIVAL στην επιδίωξη να ενώσει γη και θάλασσα θα φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους,  αθλητές και μη,  που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής και το αίσθημα  ευεξίας μέσα από τη φυσική δραστηριότητα.

Το ιδιαίτερο αγώνισμα του aquathlon  περιλαμβάνει τη δοκιμασία μιας κυκλικής προσπάθειας τρεξίματος και κολύμβησης στα πιο όμορφα σημεία της πόλης, με σκοπό να αναδειχθούν τα φυσικά της κάλλη.

Στους αγώνες τρεξίματος, ένας μοναδικός αγώνας trail running, θα μας ξεναγήσει μέσα στα πανέμορφα και απάτητα για πολλούς μονοπάτια του ιστορικού φρουρίου  της Χαλκίδας και του άλσους του, με σημείο αναφοράς την αναπλασμένη παραλία των Αστεριών.

Όλα τα έσοδα συμμετοχών θα διατεθούν σε τοπικό κοινωφελές ίδρυμα.

Το κόστος συμμετοχής για τους ενήλικες είναι 8€.

Τα παιδιά μέχρι 18 ετών συμμετέχουν δωρεάν.

Για συμμετοχή σε 2 αγωνίσματα (Σάββατο & Κυριακή) ή συμμετοχή στο επίσημο AQUATHLON με τη συμμετοχή ομάδας (2 ή 3 ατόμων), το κόστος ανέρχεται στα 12 ευρώ/άτομο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ   AQUATHLON DAY

 

18.00   AQUATHLON  (2500M τρέξιμο-1000Μ κολύμβηση-2500Μ τρέξιμο)

18.00  ΜΙΝΙ ΑQUATHLON (1500M τρέξιμο- 500Μ κολύμβηση)

 

19.30  JUNIOR AQUATHLON  7-12 ετών (200Μ τρέξιμο-50Μ κολύμπι)

20.00  YOUTH AQUATHLON  13-18 ετών  (200Μ τρέξιμο-100Μ Κολύμπι-200Μ τρέξιμο)

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015  FUN & TRAIL DAY

 

10.30πμ  ΦΡΟΥΡΙΟ TRAIL RUNNIG (5000M)

10.45πμ  JUNIOR  RELAYS  7-12 ετών,  4Χ60Μ τρέξιμο  (αγώνες σκυταλοδρομίας)

11.00πμ  YOUTH RELAYS  13-18 ετών, 4Χ100Μ τρέξιμο (αγώνες σκυταλοδρομίας)

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:   Οι ηλικιακές κατηγορίες  για άντρες και γυναίκες αντίστοιχα έχουν ως εξής:

18-35 ετών

35-50 ετών

50 ετών και άνω

 

Με εκτίμηση,

Madwaters Sport Events & Activities

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Α.Π.ΠΕ.Χ

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)