Endurance & Fitness Training

Ολο και περισσότεροι  Έλληνες επιλέγουν να εντάξουν τον αθλητισμό στην καθημερινή τους ζωή επιλέγοντας μία αερόβια μορφή άσκησης με στόχο να θωρακίσουν την υγεία τους, να χάσουν κιλά, να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής…

Οι περισσότεροι από αυτούς εγκαταλείπουν το πρώτο εξάμηνο καθώς είτε τραυματίζονται ακολουθώντας ένα λανθασμένο πρόγραμμα είτε δεν έχουν την καθημερινή υποστήριξη και παρακίνηση, απαραίτητα στοιχεία για τον κάθε αθλούμενο.

Οσοι κερδίσουν αυτό το στοίχημα των πρώτων μηνών καταφέρνουν να εντάξουν τον αθλητισμό στη ζωή τους και έτσι αποκτούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οσοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με ένα άθλημα αντοχής όπως το τρέξιμο, η κολύμβηση, η ποδηλασία, το τρίαθλο κ.λπ. συνήθως θέτουν και έναν αγωνιστικό στόχο, ο οποίος λειτουργεί και ως σημαντικό κίνητρο στην καθημερινή τους προσπάθεια : Να τερματίσουν ένα αγώνα 5χλμ, να τερματίσουν έναν αγώνα τριάθλου, να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους κ.λπ.

Ομως, καθώς με  την πάροδο του χρόνου η ενασχόληση με τον αθλητισμό γίνεται όλο και πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και οι στόχοι γίνονται όλο και πιο υψηλοί, εκεί αρχίζουν και φαίνονται οι αδυναμίες μας : λανθασμένη τεχνική, έλλειψη προπονητικής υποστήριξης, ελλειπείς γνώσεις του αθλήματος, λανθασμένο προπονητικό πρόγραμμα, κακή επιλογή αθλητικού εξοπλισμού, λανθασμένη διατροφή, ελλειπείς μέθοδοι αποκατάστασης κ.λπ.

Εμείς προσφέρουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα των αθλητών γι’ αυτό άλλωστε οι αθλητές μας παρουσιάζουν συνεχή αθλητική βελτίωση.

 • Ξεκινήστε σωστά.
 • Επιλέξτε τον σωστό αθλητικό εξοπλισμό.
 • Εμπεδώστε την βασική τεχνική της κολύμβησης, της ποδηλασίας, του τρεξίματος…
 • Αποφύγετε τραυματισμούς.
 • Βελτιστοποιήστε την αθλητική σας απόδοση σε σχέση με τον διαθέσιμό σας χρόνο.
 • Λάβετε την ολοκληρωμένη υποστήριξη που έχει ένας αθλητής ενός πολύ καλά οργανωμένου συλλόγου.
 • Μάθετε τα μυστικά της σωστής διατροφής, ενυδάτωσης και αποκατάστασης

 

Εμείς σας προσφέρουμε :

 • Προσωπικές προπονήσεις για εκμάθηση της βασικής τεχνικής καθώς και του τρόπου εκτέλεσης των προγραμμάτων προπόνησης.
 • Απόλυτα προσωποποιημένα προγράμματα προπόνησης.
 • Συμμετοχή σε ημερίδες και αθλητικά σεμινάρια
 • Επίβλεψη στην προμήθεια του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού
 • Ομαδικές προπονήσεις (5-6 φορές την εβδομάδα).
 • Δυνατότητα καθημερινής τηλεφωνικής  και ηλεκτρονικής επικοινωνίας.
 • Ειδικές συνεργασίες και προσφορές με Διατροφολόγο
 • Ειδικές συνεργασίες και προσφορές με εταιρείες αθλητικού εξοπλισμού
 • Δυνατότητα επιλογής του προπονητή της αρέσκειάς σας.
 • Συνεργασία με διακεκριμένους ιατρούς σε επίεπεδο πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας των προπονητών του  Smart sport :

•Φίλιππος Αθανασίου ( Κινητό :6974300513) &

•Γιάννης Ψαρέλης (6937170260) -Email :info@triathlonworld.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)