Βιομηχανική Ανάλυση και Συνεχής Βελτίωση της Τεχνικής στο τρέξιμο

  1. Θέλετε να τρέχετε τεχνικά σωστά ;
  2. Θέλετε να βελτιώνετε συνεχώς την τεχνική σας στο τρέξιμο;
  3. Θέλετε να μειώσετε τις πιθανότητες ενός τραυματισμού που θα σας αναγκάσει να απέχετε από το τρέξιμο;
  4. Θέλετε να μπορείτε να ακολουθείτε το βέλτιστο κινητικό μοντέλο για την κάθε αγωνιστική απόσταση και για την κάθε προπόνηση;
  5. Θέλετε να βελτιώσετε τη δρομική σας οικονομία;

Ο Coach Γιάννης Ψαρέλης μέσω βιντεοσκόπισης και της χρήσης ηλεκτρολογικών τεχνολογικών εφαρμογών βοηθάει τους αθλητές του να βελτιώνουν συνεχώς την τεχνική τους στο τρέξιμο και την δρομική τους οικον0μία.

Η βελτίωση της τεχνικής στο τρέξιμο είναι μία συνεχής διαδικασία που διαρκεί όσο ασχολούμαστε με το τρέξιμο. Προπόνηση με προπόνηση μαθαίνουμε να τρέχουμε καλύτερα.

Η Βιομηχανική ανάλυση εφαρμόζεται σε όλους τους αθλητές μας και αφορά βινετοσκόπηση των αθλητών μας τόσο σε διάδρομο τρεξίματος όσο και στο γήπεδο στίβου.

Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το τρίαθλο και να έχετε την καλύτερη δυνατή προπονητική υποστήριξη επικοινωνήστε με :

Triathlon Coach

Email: smartsportcoach@hotmail.com

Κινητό : 6937170260

 

Summary
Βιομηχανική Ανάλυση Τριαθλητών
Article Name
Βιομηχανική Ανάλυση Τριαθλητών
Description
Βιομηχανική Ανάλυση Τριαθλητών στο τρέξιμο και βελτίωση της τεχνικής τους καθώς και της δρομικής τους οικονομίας
Author

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.