Athens Cycle & Sports Show, 22-25 Μαρτίου στο ΣΕΦ.

Η QADVERISING ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου «ATHENS CYCLE & SPORTS SHOW».

Πρόκειται για έκθεση ποδηλάτου και γενικού αθλητισμού, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.). Η έκθεση θα λάβει χώρα στο  Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) στις 22-25 Μαρτίου 2012.

Η πληρέστερη έκθεση ποδηλάτου στον ελλαδικό χώρο για το 2012, αντάξια των διεθνών εκθέσεων. Η έκθεση καθώς και οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται στον εκθεσιακό χώρο θα έχουν ως επίκεντρο την προβολή του ποδηλάτου ως μέσο άσκησης, άθλησης, μεταφοράς και ψυχαγωγίας.

To εκθεσιακό τμήμα του ATHENS CYCLE & SPORTS SHOW περιλαμβάνει την παρουσίαση προϊόντων και τεχνολογιών από τον χώρο του ποδηλάτου μέσα από τα εκθεσιακά περίπτερα επώνυμων ή και νέων εταιρειών/ κατασκευαστών/ εμπόρων. Η έκθεση θα κινηθεί κυρίως γύρω από τον κόσμο του ποδηλάτου αναδεικνύοντας τις  τάσεις σε ποδήλατα, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και ένδυση  όπως έχουν διαμορφωθεί και παρουσιάζονται στην ελληνική και παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα. Παράλληλα θα παρουσιαστούν άλλες πτυχές τις ποδηλασίας (ποδηλατικός τουρισμός, ασφάλεια ποδηλάτου, ποδηλατικός τύπος, ομάδες- σύλλογοι- διοργανώσεις) και πολλά άλλα. Εκτός από το ποδήλατο η έκθεση θα επεκτείνεται στο τρέξιμο και την πεζοπορία – με παρουσίαση του αντίστοιχου εξοπλισμού- αλλά και σε είδη γενικού αθλητισμού. Πέρα από το εκθεσιακό τμήμα, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δράσεις, events, ημερίδες και παράπλευρες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις που θα συμπληρώνουν το πρόγραμμα των τεσσάρων ημερών.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα στο επίσημο site της έκθεσης: www.athenscyclesportsshow.gr

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  www.qadvertising.gr

Κων/νου Ανδρίκου 14, 153 54 Γλυκά Νερά // Τηλ.: 210 6657584, Fax: 210 6657583

E-mailinfo@athenscyclesportsshow.gr

Με εκτίμηση,

Εκ των διοργανωτών

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)