Η adidas στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

ENERGY TAKES OVER ATHENS @ ATHENS AUTHENTIC MARATHON

Η adidas απελευθέρωσε την ενέργεια της πόλης στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την απόλυτη Ultra Boost εμπειρία

 

Η adidas συμμετείχε και φέτος στο σημαντικότερο δρομικό γεγονός της χρονιάς, τον 33ο  Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως επίσημος χορηγός της διοργάνωσης και μαζί με χιλιάδες φίλους του Μαραθωνίου γέμισε την πόλη με ενέργεια!

Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, η adidas καλωσόρισε χιλιάδες fans του running στο περίπτερό της στην Athens Marathon Expo, απ’ όπου προμηθεύτηκαν τη νέα adidas running συλλογή αλλά και το συλλεκτικό adidas running outfitτου φετινού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ταυτόχρονα, πάνω από 130 επισκέπτες του περιπτέρου δέχτηκαν την πρόκληση της adidasνα ζήσουν την απόλυτη Ultra Boost εμπειρία, όπου μέσα από μία 2λεπτη runningδοκιμασία, έδωσαν την ενέργειά τους στο Μαραθώνιο συγκεντρώνοντας συνολικά 82.502 πόντους ενέργειας!

Μεταξύ των επισκεπτών της Marathon Expo στο booth της adidas ήταν γνωστοί Έλληνες αθλητές και διάσημοι λάτρεις του κλασικού αθλητισμού, όπως οι Κλέλια Πανταζή, Μαίρη Συνατσάκη, Νικολέτα Ράλλη, Μαντώ Γαστεράτου, Άννα Πρέλεβιτς, Στέλιος Χανταμπάκης, Νίκος Αναδιώτης, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Αναστασία Μαρινάκου και άλλοι.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, η adidas υποδέχτηκε δρομείς και επισκέπτες στο Sponsor’s Village απέναντι από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του adidas booth, οι δρομείς απόλαυσαν μασάζ για την αποθεραπεία τους, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να νιώσουν την ενέργεια του BOOST με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Η adidas συγχαίρει όλους τους runners και την adidas running team που πλημμύρισαν τους δρόμους με το χαμόγελο, την όρεξη και την αντοχή τους, και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με νέες εκπλήξεις!

 

#BoostAthens

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)