Aquaman Wetsuits : Πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Τα αυθεντικά Aquaman Wetsuits στην Ελλάδα.

H Γαλλική Aquaman ανακοινώνει τη συνεργασία της με το Γιάννη Ψαρέλη, ως επίσημο διανομέα των προϊόντων της στην Ελλάδα.

Από το 1984 η Γαλλική Εταιρεία Aquaman δημιουργεί τα πιο υψηλής τεχνολογίας / καινοτόμα Τριαθλητικά wetsuit χρησιμοποιώντας επαναστατικές ιδέες, νέα καινοτόμα σχέδια ώστε οι τριαθλητές να χρησιμοποιούν τα πιο άνετα, με τους λιγότερους περιορισμούς wetsuits τα οποία δεν θα τους κουράζουν κατά τη διάρκεια της κολύμβησης.

Οι καλύτεροι τριαθλητές στον κόσμο όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τριάθλου για το 2019 Vincent Luis χρησιμοποιούν τα wetsuit Aquaman.

Χρησιμοποιήστε τα Wetsuit Aquaman για να βελτιώσετε τις κολυμβητικές επιδόσεις και τους χρόνους στο Τρίαθλο συνολικά.

Η Γαλλική εταιρεία κατέληξε σε μακροχρόνια συνεργασία με τον Γιάννη Ψαρέλη για να είναι ο επίσημος συνεργάτης και διανομέας τους στην Ελλάδα.

O CEO της Aquaman κ. Xavier Merian δήλωσε σχετικά : “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας. Η Εταιρεία μας και τα προϊόντα μας είναι τεχνολογικός ηγέτης στα κολυμβητικά Wetsuit από το 1984 που ξεκινήσαμε την παραγωγή του πρώτου Wetsuit. Πρόθεσή μας είναι να επεκταθούμε σε νέες χώρες και αναζητούμε συνεργάτες οι οποίοι θα σεβαστούν τις αρχές τις εταιρείας και θα μας τοποθετήσουν σωστά στις τοπικές αγορές. Ο Γιάννης έχει συνεχή παρουσία στο Τρίαθλο από το 1990 ως αθλητής και προπονητής. Γνωριζόμαστε από το 2001. Είναι πιστοποιημένος προπονητής τριάθλου και κολύμβησης. Μοιράζεται το πάθος μας για την εταιρεία και τα προϊόντα μας, γνωρίζει πολύ καλά το τεχνικό & τεχνολογικό κομμάτι των προϊόντων και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει τους έλληνες αθλητές τριάθλου να κάνουν την βέλτιστη αγορά που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους».

O Γιάννης Ψαρέλης δήλωσε σχετικά : « Η Aquaman  είναι κάτι περισσότερο από μία εταιρεία παραγωγής wetsuit και προϊόντα τριάθλου. Όλοι συμφωνούν ότι είναι μέρος της παγκόσμιας ιστορίας του Τριάθλου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και περήφανος για αυτή τη συνεργασία. Τη συγκεκριμένη περίοδο εργάζομαι ταυτόγχρονα σε ακαδημαϊκό project για την επίδραση των wetsuits στις φυσιολογικές τιμές και στην κολυμβητική και συνολική απόδοση των Τριαθλητών. Ελπίζω τα αποτελέσματα των μελετών να βοηθήσουν την εταιρεία στη συνεχή της προσπάθεια να παραμείνει τεχνολογικός leader. Είμαι απόλυτα δεσμευμένος να προσφέρω τις καλύτερες υπηρεσίες στους Έλληνες αθλητές που θα προτιμήσουν την εταιρεία Aquaman”

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)