Αμυμώνη : Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα.

Η Αμυμώνη διοργανώνει μία 2ήμερη εκδήλωση χαράς, δημιουργίας και αλληλεγγύης .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Μαρτίου 2013 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου και με κεντρικό μήνυμα Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!”.

Το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου θα περιλαμβάνει:

  • Βazaar ένδυσης με επώνυμα γυναικεία, ανδρικά, παιδικά είδη, αποκριάτικων στολών και αξεσουάρ (σε τιμές μειωμένες έως 70%).
  • Μουσική Συναυλία με επώνυμους καλλιτέχνες.
  • Ποικίλες ψυχαγωγικές αλλά και επιμορφωτικές δραστηριότητες για παιδιά, μουσικοθεραπεία, ηχοθεραπεία, κουκλοθέατρο, kids yoga, zumba και παιδότοπος.
  • Έκθεση παιδικής ζωγραφικής και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Τα έσοδα της διοργάνωσης καθώς και το συμβολικό ποσό εισόδου – 3 ευρώ μόνο για τους ενήλικες καθώς η είσοδος όλων των παιδιών θα είναι δωρεάν – θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Αμυμώνης, ενώ όλοι όσοι θα πραγματοποιήσουν τις επιμέρους εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και δράσεις θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς.

Αναμένεται  προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών δεδομένου, τόσο του ανθρωπιστικού και φιλανθρωπικού σκοπού της εκδήλωσης, όσο και της επικοινωνιακά στοχευμένης προβολής της μέσω: τηλεοπτικού σποτ (που θα προβληθεί στο σύνολο των τηλεοπτικών καναλιών ως κοινωνικό μήνυμα καθώς και στο Υοutube), Δελτίων Τύπου, Aφισών, Ραδιοφωνικών Διαγωνισμών, Social Media. Αξιοσημείωτη είναι επίσης η αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου, καθώς και η εύκολη πρόσβαση του κοινού στο γνωστό σε όλους Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από κάθε σημείο της Αττικής, μέσω του Μετρό του Αγ. Αντωνίου και μέσω σύνδεσης με πολλές λεωφορειακές γραμμές.

Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε ένα αξέχαστο 2ήμερο χαράς ,δημιουργίας και αλληλεγγύης γιατί…

 

Μαζί σου μπορώ να κάνω τα πάντα!

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)