Athens Triathlon Team

Ποιος είναι οι στόχοι της ομάδας ;

Να είναι η καλύτερη οργανωμένη και η πιο επιτυχημένη ομάδα Τριάθλου στην Ελλάδα.

Να δημιουργήσουμε την Athens Triathlon Junior Team.

 

Ποιες είναι οι βασικές αξίες & αρχές της ομάδας;

·         Ο αλληλοσεβασμός είναι το στοιχείο που μας ενώνει.

·         Ολοι οι αθλητές μας είναι το ίδιο σημαντικοί και η αθλητική τους εξέλιξη και όνειρα εξίσου σημαντικά ανεξαρτήτως ηλικίας και επιδόσεων.

·         Η παρουσία των συναθλητών μας είναι απαραίτητη και αναγκαία στο να γίνουμε καλύτεροι αθλητές.

 

 

 

Πότε γίνονται οι προπονήσεις της ομάδας ;

 

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά τις απογευματινές ώρες και τα ΣΒΚ τα πρωινά. Κάθε μέρα υπάρχει ομαδική προπόνηση σε ένα ή και σε περισσότερα αθλήματα. Ενα συνηθισμένο πρόγραμμα ομαδικών προπονήσεων είναι το παρακάτω:

 

Δευτέρα     Τρέξιμο  18:30 -20:00

 

Τρίτη            Κολύμβηση 18:30 – 20:30

 

Τετάρτη       Ποδηλασία ή/& Τρέξιμο 17:00 – 20:00

 

Πέμπτη        Κολύμβηση 18:30 – 20:30

 

Παρασκευή   – Ατομική προπόνηση

 

Σάββατο      Ποδηλασία & Τρέξιμο 8:00 – 11:00

 

Κυριακή       Κολύμβηση & Γυμναστήριο  9:00 -12:00

 

Τί το διαφορετικό έχουν οι προπονήσεις της Athens Triathlon Team ;

H κάθε προπόνηση γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιηθεί το αθλητικό όφελος για κάθε αθλητή.

Πολύ ενέργεια και πάθος ώστε η κάθε προπόνηση πραγματικά να έχει το μέγιστο αθλητικό αποτέλεσμα για κάθε αθλητή.

 

 

Ποια τα οφέλη να γίνει μέλος στην Athens Triathlon Team;

Θεωρούμε ότι η ομάδα είναι το καλύτερο περιβάλλον για να ξεκινήσει και να εξελιχθεί κάποιος στο άθλημα του Τριάθλου.

Προσωποποιημένο πρόγραμμα, ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, καθημερινή επίβλεψη, συνεχής επικοινωνία και πάνω από όλα ειλικρινές ενδιαφέρον για κάθε αθλητή μας.

Επιπρόσθετα

  • Συνεργασία με διακεκριμένους ιατρούς σε επίεπεδο πρόληψης, θεραπείας και αποκατάστασης
  • Επίβλεψη  και πολύ μεγάλες εκπτώσεις στην προμήθεια του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού
  • Ειδικές συνεργασίες και προσφορές με Διατροφολόγο
  • Δυνατότητα επιλογής του προπονητή της αρέσκειάς σας.

Κείμενο : Γιάννης & Μαρία Ψαρέλη – Athens Triathlon Team, Κινητό 6937170260

  • Triathlon New Zeeland Level 2 Accredited Coach (Candidate for Level 3)- Endorsed by International Triathlon Union (Level 1)
  • American Swimming Coaches Association Level 2 Coach
  • Australian Swimming Teaches and Coaches Association Bronze License
  • North American Academy For Sport and Fitness Marathon Certified Coach
  • USA National Federation of High Schools Accredited & Certified Coach
  • International Triathlon Coaches Association Certified Coach

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)