Wetsuit Κολύμβησης : 2XU T:2

Το wetsuit Τ:2 της 2XU είναι μία βελτιωμένη έκδοση του Τ:0 που είχε βγει πέρσι και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές. Ισως το πιο  δημοφιλές wetsuit σε όλο τον κόσμο. Σε όποιον αγώνα και να πήγαινες έβλεπες να φοράνε τo ίδιο wetsuit, το T:0 της 2ΧU.  To απόλυτο value for money wetsuit.

Παρότι το T:2 θεωρείται ιδανική στολή για κάποιον που ξεκινάει τρίαθλο έχει χαρακτηριστικά πολύ πιο ακριβών μοντέλων. Η στολή έχει σχεδιαστεί με έμφαση σε δύο πράγματα : την άνωση και την ευλιγυσία και αυτά δίχως κάποιος να είναι υποχρεωμένος να πληρώσει αρκετά χρήματα. Είναι φτιαγμένη από Yamamoto 39 και έχει στρώσεις από SCS και SXS.

Οι ραβδώσεις στο μπροστινό τμήμα διευκολύνουν τους κολυμβητές στον να κρατήσουν ευθύγραμμη πορεία μέσα στο νερό και το rotation να μην γίνεται υπερβολικό. Με λίγα λόγια τοποθετεί σωστά τους αθλητές ψηλά μέσα στο νερό, μειώνοντας τις αντιστάσεις αλλά ταυτόγχρονα τους βοηθάει να περιστρέφονται σωστά δίχως να χάνουν την αίσθηση που έχουν αποκτήσει από την κολύμβηση στο κολυμβητήριο.

Στα πόδια η στολή έχει πάχος 3mm ώστε να μπορεί να τρέξει o αθλητής με άνεση προς την T1 και στον ώμο το πάχος είναι μόλις 2mm προσφέροντας την απόλυτη ευλυγισία ακόμα και για τους πολύ απαιτητικούς τριαθλητές.

Η ευλυγισία της στολής σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα μεγεθών εξασφαλίζει ότι θα ταιριάξει απόλυτα στο σώμα σας και δεν θα νιώσετε καμία ενόχληση στην κολύμβηση ακόμα και εάν φοράτε για πρώτη φορά wetsuit.

Τα wetsuit Τ:2 συνοδεύονται με δύο χρόνια εγγύηση από την 2XU. Στην Ελλάδα τα wetsuit της 2XU μπορεί κάποιος να τα βρει στο bikeme.gr.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)