Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 : 10ος Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης

Όπως  κάθε  χρόνο  έτσι  και  φέτος  την Κυριακή  2 Δεκεμβρίου, για να καλωσορίσουμε τον χειμώνα και  ώρα 10 πμ ο Ν.Ο.Β. σε συνεργασία με την ιστοσελίδα της Μαραθώνιας Κολύμβησης www.marathonswim.gr διοργανώνει  τον  10ο Χειμερινό  Διάπλου  του  Κόλπου  Βουλιαγμένης.  Μπορούν να  λάβουν  μέρος  όλες  οι  ηλικίες  από 8  ετών  και  άνω. Παιδιά έως 18 ετών χρειάζονται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους. Γιατρός θα υπάρχει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :  Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012  Ώρα  (10.00 π.μ. Εγγραφές – Ενημέρωση  Αθλητών – Ζέσταμα)

ΑΠΟΣΤΑΣΗ  :  Περίπου α) 3.500  μέτρα . ( μεγάλη απόσταση ).                                                                       β) 1000 μέτρα (μικρή απόσταση) Άτομα κάτω των 16 μπορούν να λάβουν μέρος μόνο στη μικρή διαδρομή και πάντα με εγγύηση γονέα                                                                                                                                                                                γ)150 μέτρα (παιδιά έως 8 – 14 χρόνων)

*Ειδική Κατηγορία (ολόσωμα μαγιό, τριάθλου, καρχαρίες). Ξεχωριστή βράβευση.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ  : Στην  γλίστρα  του  Ν.Ο.Β. ή Νότια Πλαζ (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  :  Από  15/10/12 έως  25/11/12 στο fax : 210-8964022,  210-4822774  ή email στα  nov@nov.gr ή lilla34ko@yahoo.gr υπόψη  Κας Λίλας  Κολοκοτρώνη και για τους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας εναλλακτικά στο marathonswim@marathonswim.gr υπόψη Κου Αλεξανδράκη Ζαχαρία.

Αν  υπάρχει  κάποια  απορία  στο  τηλ.  6945-496177  Κα  Κολοκοτρώνη..και στο 6976111411  Κο Αλεξανδρακη .

Κόστος Συμμετοχής: Για την καλύτερη διοργάνωση του αγώνα ,παρακαλούνται οι κολυμβητές με τη δήλωση συμμετοχής ,να καταθέτουν ,γράφοντας το όνομά τους στο δελτίο τραπέζης, το ποσόν 20€ για τους αθλητές από 14 ετών και πάνω και ΔΩΡΕΑΝ για τους από 8-14 ετών . Την απόδειξη παρακαλείσθε να την επιδείξετε στη γραμματεία με την παράδοση της υπογεγραμμένης αίτησής σας!

  • Eurobank EFG 0026.0444.98.02000.57835

Μετά τον τερματισμό, θα ακολουθήσει απονομή με ειδική βράβευση των τριών πρώτων αθλητών κάθε κατηγορίας, ομιλία/παρουσίαση τριάθλου και τελευταίων νέων μαραθώνιας κολύμβησης και φαγητό  (μπουφές) για τους αθλητές μόνο, στο εντευκτήριο ή στην προβλήτα, αναλόγως του καιρού.

Σημείωση: Υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας 6-8 ατόμων και αφορά κολυμβητές εκτός Αθηνών, στον ξενώνα του ΝΟΒ  ( ενημερώστε μας το ταχύτερο δυνατόν.)  Οι θέσεις είναι περιορισμένες και αφορούν το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)