Αγώνας τρεξίματος 10χλμ στην Βουλιαγμένη.

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’, με την ευγενική χορηγία της Λίμνης Βουλιαγμένης και την υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, σας προσκαλεί στον 1ο αγώνα δρόμου 10 χλμ με ονομασία RUN the LAKE, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 δεκεμβρίου στις 10:00.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει από την Λίμνη Βουλιαγμένης και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι περιμετρικά του κόλπου Βουλιαγμένης και Καβουρίου.

Η διαδρομή
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν από τις εγκαταστάσεις της Λίμνης Βουλιαγμένης.

Οι συμμετέχοντες θα κινηθούν με πορεία αριστερά προς Λαιμό και θα συνεχίσουν δεξιά προς Καβούρι. Θα διασχίζουν περιμετρικά την παραλία του Καβουρίου και μετά με πορεία δεξιά θα κατευθυνθούν προς τις κεραίες Πολιτικής Αεροπορίας, όπου αρχίζει και η επιστροφή τους διασχίζοντας την περιοχή του Αστέρα και το ακρωτήρι του Λαιμού.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα παρέχεται ιατρική κάλυψη.

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ.’θα παρέχει υπηρεσίες ναυαγοσωστικής υποστήριξης εντός και εκτός της Λίμνης σε κάθε συμμετέχοντα.

Όποιοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να κολυμπήσουν δωρεάν στα ιαματικά νερά της Λίμνης Βουλιαγμένης, καθώς η θερμοκρασία του νερού της λίμνης παραμένει σταθερή όλο το χρόνο από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο πρόγραμμα διατάσεων, που εξιδικευμένοι γυμναστές της ναυαγοσωστικής σχολής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ.’, μετά τη λήξη του αγώνα θα παρέχουν.

Δηλώσεις συμμετοχής και κόστος συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά από το επίσημο web site της διοργάνωσης www.runthelake.gr, από Δευτέρα 12 Νοεμβρίου μέχρι την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 και με ανώτατο όριο συμμετοχών τους 800 δρομείς.

Επίσης πληροφορίες παρέχονται στα web sites www.limnivouliagmenis.gr & www.efklis.gr καθώς και στα τηλέφωνα 210 7279216 της εταιρείας αθλητικού marketing SUI Ελλάς ΕΠΕ που έχει αναλάβει την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ εκ των οποίων το 1 ευρώ θα διατεθεί σε κοινωφελές ίδρυμα της περιοχής. Το ποσό συμμετοχής κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό, σχετικές πληροφορίες στην ηλεκτρονική αίτηση.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λαμβάνετε ενημέρωση στη διεύθυνση αλληλογραφίας σας για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας.

Δωρεάν συμμετοχές

Δωρεάν μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές που εντάσσονται στην κατηγορία Α.ΜΕ.Α., λαμβάνοντας όλες τις παροχές και τα προνόμια της διοργάνωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών. Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιής για να συμμετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον του ‘ΕΥΚΛΗΣ’, για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)